BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMetin Topuz'un tahliye talebine ret----

Metin Topuz'un tahliye talebine ret

Metin Topuz'un tahliye talebine ret
28 Mart 2019 - 15:57 www.finansgundem.com

FETÖ'cülerle irtibatlı olduğu iddiasıyla yargılanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un tutukluluk halinin devamına hükmedildi.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile iltisaklı eski  polis müdürleri ve askerlerin yanı sıra firari eski savcı Zekeriya Öz'le  irtibatının tespit edilmesinin ardından tutuklanan ABD'nin İstanbul  Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un oy çokluğuyla tutukluluk halinin  devamına karar verildi. 

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesindeki üçüncü duruşmada görüşü sorulan  cumhuriyet savcısı, tutuklu sanık Topuz'un tutukluluk halinin devamı yönüne karar  verilmesini istedi.

Metin Topuz'un avukatı Selman Alibaş, Topuz'un babasının ve oğlunun da  konsoloslukta çalıştığını ifade ederek, "Metin Topuz 1992'de DEA birimine  katılmıştır. Bunda FETÖ bağlantısı aranıyorsa böyle bir şey yoktur." dedi. Topuz hakkındaki tüm suçlamaları reddeden avukat Alibaş, tahliye  talebinde bulundu.

Taleplerin ardından gerçekleştirdiği müzakere sonucu kararını  açıklayan mahkeme heyeti, Metin Topuz'un oy çokluğuyla tutukluluk halinin  devamına karar verdi. Duruşma, 15 Mayıs'a ertelendi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)