BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeteroroloji'den İstanbul'a acil uyarı!----

Meteroroloji'den İstanbul'a acil uyarı!

Meteroroloji'den İstanbul'a acil uyarı!
01 Ağustos 2013 - 08:58 www.finansgundem.com

Aşırı sıcaklar ve uzun Ramazan günleri sebebiyle bunalan İstanbullular güne yağmur sürpriziyle uyandı

Meteroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için "kısa süreli acil" uyarısı yaptı. Meteoroloji ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar konusunda vatandaşları uyardı.
İstanbul'a gökgürültülü sağanak yağışın beklendiğini açıklayan Meteoroloji, resmi internet sitesinde şu ifadelere yer verdi:
SU BASKINI, KISA SÜRELİ FIRTINA
"İstanbul radarından alınan son verilere göre; sabah saatlerinde boğaz çevresi ve İstanbul il genelinde yağışların yerel kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (yağış anında kısa süreli fırtına, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir."
VATANDAŞLAR HAZIRLIKSIZ YAKALANDI
Kısa aralıklarla etkili olan yağmura bazı vatandaşların hazırlıksız yakalandığı görüldü. Yağmurdan habersiz işlerine gitmek için yola çıkanlar, ıslanmamak için büyük çaba gösterdi. Yağış sırasında şemsiyelerini alan insanlar ise yağmurun tadını çıkararak cadde ve sokaklarda yürüdü. Yağmur nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)