BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeteoroloji uyarıda bulundu: Yağışlı günler geliyor----

Meteoroloji uyarıda bulundu: Yağışlı günler geliyor

Meteoroloji uyarıda bulundu: Yağışlı günler geliyor
08 Aralık 2022 - 09:19 www.finansgundem.com

Meteoroloji'den uyarı geldi. Türkiye'nin batı kesimleri günlerce yağış altında olacak. Hava sıcaklıklarında birkaç derecelik yükseliş görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı hava durumu tahminlerine göre yurdun önemli bir kısmını yağışlı günler bekliyor. Marmara ve Ege Bölgesi’nin tamamı İç Anadolu ve Karadeniz Bölgesi’nin büyük bir kısmında yağmur günlerce aralıklarla sürecek. Pazartesi günü yağışlar ülkenin büyük kısmına yayılacak.

Yapılan en son değerlendirmelere göre; ülkemizin güney, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz (Isparta hariç) ile Ankara, Eskişehir, Bolu, Düzce, Zonguldak, Malatya, Elazığ, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Ege kıyıları ile Antalya çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus bekleniyor.

İstanbul'da etkili olan yağış nedeniyle bazı dükkanları su bastı

 

Kazdağları'nda mevsimin ilk kar yağışı başladı

 

Yurtta kar yağışı etkili oluyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)