BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMesut Yılmaz'dan oğluna görkemli düğün----

Mesut Yılmaz'dan oğluna görkemli düğün

Mesut Yılmaz'dan oğluna görkemli düğün
18 Kasım 2013 - 09:02 www.finansgundem.com

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz ile Berna Yılmaz çiftinin küçük oğulları Hasan Yılmaz evlendi

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz ile Berna Yılmaz çiftinin küçük oğulları Hasan Yılmaz, Neslihan-İbrahim Öztürk çiftinin kızları Ceren Öztürk ile önceki akşam Çırağan Sarayı’nda yapılan görkemli bir düğünle evlendi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün kıydığı nikahta çiftin şahitliğini Abbas Abbasov, Berna Tokar, Mehmet Cengiz ve Muhammed Öztürk yaptı. Düğün törenine Aydın Doğan, Ahmet Zorlu, Ömer Sabancı, Ali Ağaoğlu, Hüsamettin Özkan ve İlhan Kesici’nin de aralarında olduğu iş, sanat, spor ve siyaset dünyasının ünlü isimleri katıldı.

HER ÇİÇEĞE ŞİİR YAZDI

27 çiçek ismi ve anlamlarının yer aldığı maneviyat temalı düğünde Ceren Öztürk her çiçek için bir şiir yazdı. Çiçek isimlerine göre farklı dekorasyonların yer aldığı düğünde tüm davetlilere nikah şekeri yerine gelinin annesi Neslihan Öztürk’ün yeni evli çift için özel olarak yazdığı şiir kitabı hediye edildi.
66 yaşındaki Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz genç çifte " sizden bir an önce bebk bekliyoruz" dedi.

Düğünde köşe kapmaca

Feryal Gülman ile kendisini aldattığı iddiasıyla 200 milyon lira maddi-manevi tazminat talep ederek boşanma davası açtığı 21 yıllık eşi Kemal Gülman da düğündeydi. Feryal Gülman, temmuzdan bu yana ayrı yaşadığı Kemal Gülman’ın yanı sıra maddi manevi tazminat davası açtığı gelini Ece Özbek ve eşi Lemi Gülman’la göz göze gelmemek için adeta köşe kapmaca oynadı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)