BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMescid-i Aksa'ya bir ayda 23 kez baskın düzenlendi----

Mescid-i Aksa'ya bir ayda 23 kez baskın düzenlendi

Mescid-i Aksa'ya bir ayda 23 kez baskın düzenlendi
03 Ekim 2021 - 15:28 www.finansgundem.com

İsrail'in dini bayramları ve uyguladığı yasaklar nedeniyle, Eylül ayında Mescid-i Aksa'ya 23 kez baskın düzenlenirken, Harem-i İbrahim Camisi'nde 80 vakitte ezan okunamadı.

İsrail'in dini bayramları ve sürekli uyguladığı yasakları nedeniyle, Eylül ayında Mescid-i Aksa'ya 23 kez baskın düzenlenirken, Harem-i İbrahim Camisi'nde 80 vakitte ezan okunamadı. Filistin Vakıflar ve Dini İşler Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail işgali altındaki kutsal mekanlara yönelik engelleme ve ihlallere yer verildi.

Açıklamada, Eylül ayında Mescid-i Aksa'ya 23 kez baskın düzenlenerek "saygısızlık" yapıldığı belirtilirken, Harem-i İbrahim Camisi'nde 80 vakitte ezan okunmasının engellendiği vurgulandı.

İsrail'in, Yahudi bayramlarını bahane ederek Mescid-i Aksa ve Harem-i İbrahim Camisi'ne yönelik ihlallerini artırdığına dikkat çekilen açıklamada, baskına katılan fanatik Yahudilerin çeşitli ayinler düzenlediği bilgisine yer verildi.

Fanatik Yahudi'ler Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi

Papa'dan Mescid-i Aksa açıklaması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)