BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMESAM'da Gencebay'ın ardından 5 istifa daha----

MESAM'da Gencebay'ın ardından 5 istifa daha

MESAM'da Gencebay'ın ardından 5 istifa daha
07 Şubat 2018 - 06:53 www.finansgundem.com

Yolsuzluk, hizipçilik ve adam kayırma iddialarıyla çalkalanan MESAM’da Orhan Gencebay'dan sonra beş üyenin daha yönetim kurulundan istifa edeceği belirtildi

Müzik dünyasında taşları yerinden oynatacak gelişme! Orhan Gencebay'ın "Şeffaf yönetim anlayışı şart!" diyerek başkanlıktan istifa etmesinin ardından yoğun tartışmaların olduğu MESAM'da şok bir gelişme yaşandı: 11 kişilik MESAM Yönetim Kurulu üyesinin beşi istifa kararı aldı.

İŞTE O ÜYELER

Orhan Gencebay, Fuat Güner, Suat Suna, Ahmet Selçuk İlkan ve Recep Ergül, mevcut yönetimle yollarını ayırma kararı aldı. Bu beş önemli ismin, bugün bir basın toplantısı yaparak kendilerini istifaya sürükleyen nedenleri açıklayacağı öğrenildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vartolu saadettin07 Şubat 2018 09:41

    ya baba be otur yalında denizde balık avla sen artık ne işin var.bizler senin şarkılarınla büyüdük senide çok seviyoruz keşke bu işlerle uğraşacağına son baharında unutulmaz bir beste yapsan.