BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkMerkez'e müdahale etme niyetimiz yok----

Merkez'e müdahale etme niyetimiz yok

Merkez'e müdahale etme niyetimiz yok
02 Haziran 2014 - 20:21 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Merkez Bankası'nın bağımsızlığı esastır" diyerek bankanın çalışmalarına müdahale etme niyetleri olmadığını söyledi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 5.5 saat süren Bakanlar Kurulu toplantısının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Arınç'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Merkez Bankası Başkanı görevinin başındadır. Olumlu bir sunum yapmıştır. Bütün Bakanlar Kurulu üyesi arkadaşlarımız bu değerlendirmelere katılmıştır"

"Faiz konusu Merkez Bankasının görevlerinden sadece bir tanesi. Biliyorsunuz AK Parti'nin kuruluşunda da hükümet beyannamesinde de ekonomik kurulumuzun ilk yaptığı çalışmalarda aldığı karara göre de Merkez Bankamızın bağımsızlığı esastır. Bu ilkeden bugüne kadar şaşmadık, bundan sonra da şaşmaya niyetimiz yok" 
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kerem03 Haziran 2014 15:48

    yiğit bulut u merkez bankası başkanı yapın o bu işten çok anlar bir zamanlar bir dolar 1 tl olacak diyordu nerdeyse dolar 3 tl olacak iyi yönetir.

  • meral02 Haziran 2014 20:31

    siz ne anlarsınız ekonomiden çekin gidin gençlere yer açılsın.