BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMerkel: Daha sert önlemler alınmalı----

Merkel: Daha sert önlemler alınmalı

Merkel: Daha sert önlemler alınmalı
23 Kasım 2021 - 14:05 www.finansgundem.com

Korona virüs vaka sayılarındaki kayda değer artış nedeniyle 20 gün kapanma kararı alan Avusturya'dan sonra diğer Avrupa ülkelerinin de benzer bir önlemi tercih edip etmeyeceği tartışılırken Merkel'den durumun hassasiyetine dair yeni bir açıklama geldi


Koltuğunu devretmeye hazırlanan Almanya Başbakanı Angela Merkel, dün Hıristiyan Demokrat Partisi'nin yeni liderleriyle yaptığı toplantıda, korona virüs pandemisinin dördüncü dalgasının daha önce görmedikleri kadar kötü olduğunu ve derhal daha sert önlemler alınması gerektiğini söyledi.

Bloomberg'ün aktardığına göre Merkel şu anda ülkedeki durumun çok ciddi olduğunun altını çizip dördüncü dalgayla iyi mücadele edilmediği takdirde hastane doluluk oranının boylarını aşacağı uyarısı yaptı. Çoğu vatandaşın durumun ciddiyetinin farkında olmadığını vurgulayan Merkel aşılama oranı artmasına rağmen bunun tek başına yeterli olmayacağını belirtip ülke genelinde daha sert önlemler alınmasını istedi.

Almanya’da bugün son 24 saatte 45 bin 326 yeni vaka tespit edildi, aktif vaka sayısı ise 651 bin 500'e çıktı. Son 24 saatte 309 kişinin virüs nedeniyle yaşamını yitirmesiyle toplam can kaybı da 99 bin 433'e çıktı. İki doz Kovid-19 aşısı olanların sayısı 56 milyon 600 bin.

Almanya Sağlık Bakanı : Durum ciddi değil, dramatik

 

Merkel'den son uyarı!

 

Almanya’da korona virüs cezalarında artış

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)