BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeksika’dan kurtarma köpeği Proteo’ya duygusal veda----

Meksika’dan kurtarma köpeği Proteo’ya duygusal veda

Meksika’dan kurtarma köpeği  Proteo’ya duygusal veda
18 Şubat 2023 - 15:58 www.finansgundem.com

Meksika Savunma Bakanlığı, deprem bölgelerindeki kurtarma çalışması sırasında hayatını kaybeden arama köpeği Proteo'nun anısına videolu paylaşımda bulundu.

Meksika Savunma Bakanlığı, arama kurtarma ekipleriyle birlikte Türkiye’nin deprem felaketinden etkilenen bölgelerinde arama kurtarma çalışmalarına katılan ve bu sırada yaşama veda eden arama kurtarma köpeği Proteo’nun görüntülerinden oluşan bir video paylaştı.

Kentsel arama kurtarma yapmak üzere yetiştirilen Meksika Savunma Bakanlığına bağlı ekiplerin arama kurtarma köpeklerinden Proteo, Türkiye’deki görevi sırasında yaşama veda etmişti. Hem Meksika hem de Türkiye’de halkın sevgisini kazanan Proteo’nun ardından Meksika Savunma Bakanlığı, köpeğin eski görüntülerinden bir derleme videoyu “Çok teşekkür ederiz şampiyon! Görevini tamamladın Proteo” mesajıyla birlikte paylaştı.

Türkiye’de ara vermeden çalışan Meksikalı ekipler, dün itibariyle ülkelerine dönmüş ve havalimanında Proteo için tören yapılmıştı.

Bu arada Meksika arama kurtarma ekibiyle birlikte Türkiye’deki deprem bölgelerine giden Meksika Kızılhaç’ına bağlı arama kurtarma ekiplerine ve köpeklerine dün teşekkür madalyası verildi.

Meksika’dan gelen kurtarma köpeği "Proteo" öldü

Arama-kurtarma köpeği 'Sıla' 12 kişiye umut oldu

Yardım bekleyen köye karlı yolda 5 kilometre koşan köpeği takip ederek ulaştılar!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)