BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMehmet Öz, Philadelphia Belediye Başkanını istifaya çağırdı----

Mehmet Öz, Philadelphia Belediye Başkanını istifaya çağırdı

Mehmet Öz, Philadelphia Belediye Başkanını istifaya çağırdı
06 Temmuz 2022 - 10:43 www.finansgundem.com

Cumhuriyetçi Parti Senato adayı Prof. Dr. Mehmet Öz, Philadelphia Belediye Başkanı Jim Kenney'e, silah şiddeti yüzünden "artık bu görevi yapmak istemediği" yönündeki açıklaması sonrası istifa çağrısı yaptı.

ABD'de Demokrat Belediye Başkanı Jim Kenney'in 4 Temmuz Bağımsızlık Günü kutlamaları sırasında iki polisin yaralanmasına sebep olan silah şiddetinin ardından, "Sürekli kötü bir şey olacak diye bekliyorum. Belediye Başkanı olmadığımda mutlu olacağım ve bazı şeylerin tadını çıkarabileceğim" demesi, Mehmet Öz ile arasını açtı.

Pennsylvania'dan Senato adayı olan Öz, Kenney'in açıklamalarına, "Belediye Başkanı Kenney, istifa etmeli. Kenney'in belediye başkanı olmadığında mutlu olacağını açıklaması Philadelphia'dan vazgeçtiğinin başka bir göstergesi" diyerek cevap verdi ve istifa çağrısında bulundu.

Mehmet Öz, kentteki suç oranlarının yüksek olmasından, "radikal aşırı sol politikalar" yürütmekle suçladığı Kenney ve Demokrat rakibi John Fetterman'ı sorumlu tuttu.

Kenney ise bunun üzerine, sözlerine açıklık getirmek için, silahlı saldırının ardından öfkeyle bu sözleri sarf ettiğini ve Philadelphia belediye başkanı olduğuna ve kendisini bu göreve seçen insanlara minnet duyduğunu ifade etti.

ABD'de Bağımsızlık Günü kana bulandı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Trump'ın destekçileri Mehmet Öz'ü yuhaladı

Trump'tan Mehmet Öz'e senato desteği

Ünlü doktor Mehmet Öz'e Şok: Üniversite ilişiğini kestiler

Dr. Mehmet Öz'ün o ilaçları neden satın aldığı ortaya çıktı!

Dr. Mehmet Öz, Metaverse dünyasına adım attı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)