BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMancini'yi kızdıran soru----

Mancini'yi kızdıran soru

Mancini'yi kızdıran soru
30 Mart 2014 - 08:15 www.finansgundem.com

Roberto Mancini'nin Galatasaray'ın Torku Konyaspor ile golsüz berabere kaldığı karşılaşmanın ardından basın toplantısında çok sinirli olduğu gözlendi

Galasaray'daki kadro istikrarsızlığı konusunda gelen bir soruya 6 yabancı kuralını hatırlatarak cevap veren Mancini, sözlerini şöyle sürdürdü; "Yabancı kuralı var. 6 yabancı olduğu zaman Eboue'yi oynatamıyoruz. Yerimiz olduğu zaman Eboue'yi oynatabiliyoruz. Eğer bir soru soruyorsanız, elinizde bir veri olması lazım."

Hakan Balta'nın stoperde oynamasının eleştirilmesi üzerine ise Mancini oldukça sinirlendi ve şu cevabı verdi; "Son 2-3 aydır Hakan Balta stoperde oynuyor. Bir soru soruyorsak, arkasında duralım, elimizde veriler olsun. Boşuna soru sormayın. Gereksiz sorular sormayın; düşünüp, akıllı sorular sorun. Chedjou kaç maç oynadı. Gereksiz sorular soruyorsunuz, aptal sorular sormayın."

Mancini maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada ise Fenerbahçe derbisi için iddialı konuştu; "Deplasmanda çok ciddi bir gol problemimiz var. Son 5-6 deplasmanda gol attığımızı hatırlamıyorum. Şanssızlığı da bir türlü kıramıyoruz. Deplasmanda kazanamıyoruz. Gol atamayınca otomatik olarak galibiyet de gelmiyor. Bunlar futbolun bir parçası. Derbide her şey mümkün. Bir bakarsınız Fenerbahçe'ye 4 gol atarız." 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)