BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMalta'da önemli görüşme----

Malta'da önemli görüşme

Malta'da önemli görüşme
17 Eylül 2023 - 21:06 www.finansgundem.com

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan ve Çin Dışişleri Bakanı Wang, Malta’da bir araya gelerek ikili ilişkileri ve küresel sorunları ele aldı

Beyaz Saray’dan yapılan açıklamaya göre, Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan ve Çin Dışişleri Bakanı Wang, Malta'da bir araya gelerek Ukrayna'daki çatışmayı, Tayvan Boğazı'ndaki durumu, ayrıca küresel ve bölgesel güvenlik konularını ele aldı.

İkilinin görüşmesine ilişkin açıklamada, tarafları ABD ile Çin arasındaki ilişkilerdeki kilit konularını, küresel ve bölgesel güvenlik konularını, 'Ukrayna savaşını', (Tayvan) Boğazı'ndaki durumu tartıştığı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca görüşmenin Eylül’ün 16’sını 17’sine bağlayan gece gerçekleştiği ve ‘açık iletişim hatlarını ve ilişki yönetimini sorumlu bir şekilde sürdürmeye yönelik devam eden çabaların’ bir parçası olduğu vurgulandı.

Daha önce Bloomberg ajansı, Sullivan ve Wang’ın Malta’da diğer konuların yanı sıra ABD Başkanı Joe Biden ile Çin Devlet Başkanı Şi Cinping arasında görüşme olasılığını da ele aldığını bildirmişti.

ABD Ticaret Bakanı'ndan Türkiye açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de

Filipinler, Çin'e ait gemi sayısının artmasından endişeli

AB'den Çin'e "sübvansiyon karşıtı" soruşturma

Biden, ABD ve Tayvan arasındaki ticaret anlaşmasını imzaladı

 

Çin ve Tayvan arasında ipler yeniden gerildi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)