BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMalezya’daki sel felaketinde 125 binden fazla kişi tahliye edildi----

Malezya’daki sel felaketinde 125 binden fazla kişi tahliye edildi

Malezya’daki sel felaketinde 125 binden fazla kişi tahliye edildi
03 Ocak 2022 - 09:40 www.finansgundem.com

Malezyalı yetkililer, ülkede yaşanan sel felaketi sonucunda 7 eyaletteki binlerce kişinin evlerinin sular altında kaldığını, geçtiğimiz Aralık ayından bu yana toplamda 125 binden fazla kişin tahliye edildiğini açıkladı.

Ulusal Afet Yönetimi Otoritesi, haftalarca süren kötü hava koşullarının Salı gününe kadar devam edeceğini belirtti. Yapılan açıklamalara göre en az 5 eyalette bulunan nehirlerin su seviyesinin tehlikeli bir şekilde yükseldi.

Malezya polisinin Facebook üzerinden yaptığı açıklamaya göre sel felaketi nedeniyle en az 50 kişi hayatını kaybetti. Güneydoğu Asya ülkesi olan Malezya’da genellikle yıl sonunda etkili olan sert hava koşulları ve muson selleri sonucunda vatandaşlar tahliye edilmek zorunda kalıyor. Yetkililer, sel felaketinin bu kadar uzun sürmesini beklemediklerini ifade etti.

Ülkenin finans merkezi olan Selangor eyaleti, sel felaketinden en çok etkilenen bölgelerden bir tanesi oldu. Resmi verilere göre 5 eyalette yaklaşık 10 bin kişi yardım merkezlerine başvururken Aralık ayının ortasından günümüze kadar yaklaşık 117 bin 700 kişi evlerine geri döndü.

Süleymani suikastının yıldönümünde İsrail basınına siber saldırı

 

Petrol sızıntısına yol açan geminin kaptanına hapis cezası

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)