BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMahmut Yazıcıoğlu’na acı veda...----

Mahmut Yazıcıoğlu’na acı veda...

Mahmut Yazıcıoğlu’na acı veda...
28 Ocak 2022 - 15:48 www.finansgundem.com

İstanbul Bakırköy’de balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden, Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun (42) cenazesi, memleketi Rize’nin Fındıklı ilçesine getirildi.

İstanbul Bakırköy’de önceki gün saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda, Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından dün gece uçakla Trabzon’a, buradan da kara yolu ile memleketi Rize’nin Fındıklı ilçesi Hürriyet Mahallesi’ne getirildi.

’ACIMIZ BÜYÜK’

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ailesi, sabah saatlerinde ilçedeki Tuncer Ergüven Sosyal Tesisleri’ne geldi. Mahmutyazıcıoğlu’nun babası Akif Mahmut, annesi Hacer ile ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu, burada taziyeleri kabul etti.

Ağabey Celal Mahmutyazıcıoğlu, "Acımız büyük. Böyle bir durumda ne söylenebilir ki söylenecek bir şey yok" diye konuştu.

TABUTUN BAŞINDAN AYRILMADI

 Ece Erken, eşinin tabutunun başına geçerek gözyaşı dökerken, arkadaşları kendisini güçlükle teskin etti.

Ece Erken ayakta durmakta zorlandı 

Anne Hacer Mahmutyazıcıoğlu da oğlunun tabutu başında gözyaşı dökerken, Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman da camiye gelerek aileye taziyelerde bulundu.

’ÇOK ERKEN GİTTİ’

Taziyelerin kabul edildiği tesise gelen Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Ece Erken de arkadaşlarına sarılarak, ağladı. Eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeveyi taşıyan Ece Erken, "Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim" diyerek gözyaşı döktü.

Ayakta durmakta zorlanan Ece Erken'i dostları sarılarak teselli etti. Erken, 'çok gençti, keşke ben ölseydim' sözleriyle gözyaşı döktü.

Eşinin öldürüldüğü anları izleyen Ece Erken; 'kimse yok, yapayalnız' sözleriyle acısını dile getirdi

7 AY ÖNCE EVLENMİŞLERDİ

Ece Erken (43) ile uzun süredir aşk yaşayan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Haziran 2021'de nikâh masasına oturmuştu. Sürpriz bir kararla evlenen ikili güzel haberi, 'Herkese selam. Biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize, sonra dostlarımıza, sevenlere, yanımızda olan herkese teşekkür ederiz” mesajıyla duyurmuştu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde son dakika: Emniyet'ten açıklama geldi!

 

Mahmutyazıcıoğlu'nu kimler, neden öldürdü?

 

Avukat Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda hayatını kaybetti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)