BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvukat Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda hayatını kaybetti----

Avukat Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Avukat Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda hayatını kaybetti
27 Ocak 2022 - 04:07 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy'de bir balık restoranında silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Mahmutyazıcıoğlu, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı

Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Olay Bakırköy, Yeşilköy Mahallesinde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Cümbüş Sokakta bir balık restoranında bulunan Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na kimliği belirsiz kişi ya da kişiler silahlı saldırı düzenledi. Saldırı sonrası kanlar içine kalan Mahmutyazıcıoğlu ağır yaralanırken, yanında bulunan şoförü ise yaralandı. Olay sonrası saldırıyı düzenleyenler kaçarken durum polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu ile şoförüne ilk müdahaleyi yaparak yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Mahmutyazıcıoğlu'nun 34 BJK 606 plakalı aracının ise restoran önünde park halinde olduğu görüldü. 

SALDIRI SONRASI CEP TELEFONU KAMERASINDA

Saldırı sonrası yaşananlar bir vatandaşın çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntüler de sağlık ekiplerinin müdahale ettiği görülüyor. Hayatını kaybeden Mahmutyazıcıoğlu sunucu Ece Erken ile evliydi. 

BEŞİKTAŞ'TAN TAZİYE MESAJI

Beşiktaş resmi hesabından yapılan açıklamada, "Eski Yönetim Kurulu Üyelerimizden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleri yer aldı.

AVUKAT ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU KİMDİR?

Kendisine ait bir hukuk bürosu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 yılında Rize’de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Yaklaşık 1 yıl Fikret Orman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü’nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptı. Üniversite yıllarında açtığı hukuk bürosunda kariyerini sürdüren Şafak Mahmutyazıcıoğlu, birçok firmanın hukuk danışmanlığını yürütmektedir.

15 yıl süren ilk evliliğini sonlandıran Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken ile hayatını birleştirmişti.
Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2021'in Haziran ayında sunucu Ece Erken ile nikah masasına oturmuştu.
Erken, eşi ile nikah fotoğrafını paylaşıp mutlu haberi sosyal medyadan şöyle duyurmuştu:
"Herkese selam, biz evlendik… Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize sonra dostlarımıza, sevenlere yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.”


YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Pala27 Ocak 2022 08:10

    Çakıcı ile fotosu olana üzülmem

  • Açıkça27 Ocak 2022 14:46

    Ben de pkk ypg feto  itlerine hiç üzülmüyorum.  Potansiyel katil ve sapık tiplerin ortadan kalkması yeryüzü için sadece temizlik anlamına gelir. Israrla Türkiye Cumhuriyeti devletini yeryüzünden silmek için İngiliz ve Amerikalılarla işbirliği yapan kahpelere de üzülmem.  Cehenneme kadar yolları var!