BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLviv Sanat Merkezi’nde insani yardım seferberliği----

Lviv Sanat Merkezi’nde insani yardım seferberliği

Lviv Sanat Merkezi’nde insani yardım seferberliği
08 Mart 2022 - 13:10 www.finansgundem.com

Sanat merkezinin Lviv kentindeki en büyük yardım toplama ve dağıtma merkezi olduğunu belirten gönüllü Tetiana Kostorna, tüm ihtiyaç sahiplerinin eksiklerini tamamlamaya çalıştıklarını belirtti.

Yurt dışından ve gönüllülerin çabalarıyla bir araya getirilen yardımlar, Lviv Sanat Merkezi'nde evsiz kalan ve göçe zorlanan savaşın mağdurlarıyla paylaşılıyor.

Gönüllü Tetiana Kostorna, "Özellikle de Kiev ve Harkiv’den gelen yoksul aileler için hazır paketlerimiz bulunmakta. Çünkü bu ailelerin yanında getirebildikleri hiçbir şeyi bulunmuyor. Biz de hemen bu paketleri onlara ulaştırıyoruz" dedi.

Sanat merkezine getirilen yardım malzemeleri, çeşidine göre sınıflandırılarak farklı koridor ve sahnelerde toplanıyor. Gıda ve giyim ürünlerinin yanı sıra ilaç ve çocuklar için oyuncaklar da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Aslında eczacı olmadığını ancak medikal ürünlerin bulunduğu alandaki gönüllü ihtiyacını kapatmaya çalıştığını anlatan Mischa Pooh da "Burada bandajları, ilaçları düzenleyerek yardımcı olmaya çalışıyorum" diye konuştu.

'Rus general Gerasimov öldürüldü'

Rusya: 2 bin 482 askeri altyapı tesisi yok edildi

'12 binden fazla Rus askeri öldü'

Savaştan kaçış: Tren istasyonlarında büyük yoğunluk!

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)