BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisLimonata'nın tadı kaçtı----

Limonata'nın tadı kaçtı

Limonata'nın tadı kaçtı
28 Nisan 2013 - 08:04 www.finansgundem.com

Ünlü işletmeci İzzet Çapa ile Nişantaşı City’s yönetimi arasındaki ‘kira’ krizi, Limonata’nın tadını kaçırdı

Nişantaşı City’s’deki ‘Mahalle’nin ‘muhtarı’ İzzet Çapa ile AVM yönetimi arasındaki kriz ayrılıkla sonuçlandı. Çapa, “Limonata AVM içindeki ömrünü doldurdu” tweeti  attı.  City’s Genel Müdürü Kazım Çizmeci ise, “Kiracı ile kiralayan arasında sürdürülebilir bir ilişki kalmadığı gerekçesiyle hem Limonata hem de Yanar Döner’in AVM’mizden tahliyesini biz istedik” dedi. Çizmeci bu sürece Limonata’nın kirasının düzensiz ve çok uzun aralıklarla ödemesi nedeniyle gelindiğini öne sürdü.
Çizmeci, “Yapılan açıklamalar, Mahalle’de faaliyet gösteren 32 markaya zarar verici nitelikte. Bu kabul edilebilir bir durum değil” dedi.  2008 yılında toplam 3.8 milyon ziyaretçi aldıklarını kaydeden Kazım Çizmeci, “2002’de yıllık ziyaretçi sayımız 7.5 milyona ulaştı. Bu yılki hedefimiz ise 9 milyon ziyaretçi. İlk çeyrekteki gidişata bakıldığında bu hedefimizi tutturacağız” dedi. Çizmeci, şu anda 62 markanın City’s de mağazakiralamak için sırada olduğunu belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)