BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKırca'nın borç söylentisi dolandırıcılık amaçlı mı?----

Kırca'nın borç söylentisi dolandırıcılık amaçlı mı?

Kırca'nın borç söylentisi dolandırıcılık amaçlı mı?
31 Mart 2016 - 11:44 www.finansgundem.com

Levent Kırca'nın oğlu Oğulcan Kırca, ünlü oyuncunun vefatının ardından borçlarını üstlenmek isteyen hayranı Remzi Akdemir ile iletişime geçti ve dolandırıcılık konusunda Akdemir'i uyardı

12 Ekim 2015 tarihinde tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybeden usta oyuncu Levent Kırca’nın çocuklarından Umut ve Ayşe Kırca babalarının mirasını reddetti.

Dört çocuğu olan Kırca’nın dün çevresine ve bankalara 350-400 bin lira arasında borcu olduğu ortaya çıkmış ve çocuklarının bu yüzden reddi mirasa başvurdukları konuşulmuştu. Dün ise İzmirli bir vatandaşın Levent Kırca’nın mirasını sahiplenmek istediği haberleri gündeme geldi.

OĞULCAN KIRCA İLETİŞİME GEÇTİ

Remzi Akdemir’in borçları sahiplenmek istediği haberleri çıktıktan sonra, Kırca ailesinden Akdemir’e ulaşan ilk isim Oğulcan Kırca oldu. Teşekkürlerini sunan Oğulcan Kırca; “Biz babamıza sahip çıkıyoruz” diyerek, Akdemir’i dolandırılma ihtimaline karşı uyardı.

Babasının borcu olmadığını belirten Oğulcan Kırca, Akdemir’i İstanbul’da tanışmaya davet etti. Akdemir, İstanbul’a gelip, usta oyuncunun oğlu Oğulcan Kırca’yla buluşacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)