BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLavrov: Trump'ın düşündüklerini direkt söylemesi hoş----

Lavrov: Trump'ın düşündüklerini direkt söylemesi hoş

Lavrov: Trump'ın düşündüklerini direkt söylemesi hoş
22 Aralık 2019 - 17:00 www.finansgundem.com

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD Başkanı Donald Trump'ın ikili oynamayıp düşündüklerini direkt olarak söylemesini beğendiğini belirtti.

Sergey Lavrov, Rus devlet televizyonu Pervıy Kanal'da (Birinci Kanal) 'Bolşaya İgra' (Büyük Oyun) adlı programın konuğu oldu.

Washington'da bu ay ABD Başkanı Donald Trump'la olan görüşmesinde edindiği izlenimlerin sorulması üzerine Lavrov, "Trump, beni Mayıs 2017'de eski Dışişleri Bakanı Rex Tillerson döneminde de kabul etmiş ve Amerikan muhalefeti, bize gizli belgeler verildiğini öne sürerek bir casusluk skandalı yaratmaya çalışmıştı. Bu tamamen saçmalık ve aptallık. Elbette ABD Başkanı'yla Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le yaptığı görüşmeler sırasında da konuştuk" dedi.

Trump'ın uluslararası konuları, ikili ilişkilerle ilgili konuları görüşürken sergilediği tutumu beğendiğini kaydeden Lavrov, "Trump, ikili oynamaktan kaçınıyor ve düşündüğünü direkt olarak söylemeye çalışıyor. Üst düzey politikacılar arasında buna pek fazla rastlayamazsınız ancak bu son derece yapıcı bir yaklaşım" ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)