BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKuzey Kore'de seks idamı----

Kuzey Kore'de seks idamı

Kuzey Kore'de seks idamı
29 Ağustos 2013 - 14:43 www.finansgundem.com

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un eski kız arkadaşının, seks içerikli video dağıtmak suçundan kurşuna dizilerek idam edildiği iddia edildi

Güney Kore basını, düşman kardeşi Kuzey Kore’nin lideri Kim Jong-un hakkında inanılmaz bir iddia ortaya attı. Chosun Ilbo gazetesi, Kim Jong-un’un eski sevgilisi olarak bilinen, şarkıcı Hyon Song-wol’un, 11 kişiyle beraber tutuklanarak idam edildiğini öne sürdü.
Gazetenin haberine göre Song-wol ve diğer 11 kişi, Kuzey Kore’nin pornografiyle ilgili kanunlarını çiğnemekten 17 Ağustos’ta tutuklandı ve 3 gün sonra da idam edildi.
Gazete, idam edilenlerin Unhasu Orchestra ve Wangjaesan Light Music Band adlı müzik gruplarının üyelerinden oluştuğunu, bu kişilerin ‘seks videoları hazırlayarak Çin dahil bazı ülkelerde satışa sunduğu için idam edildiklerini’ iddia etti.
Konuya yakın bir kaynağın Chosun Ilbo’ya verdiği bilgiye göre; Unhasu Orchestra, Wangjaesan Light Band ve Moranbong Band grubu üyeleri, ailelerinin gözleri önünde, makineli tüfek ateşiyle idam edildi. Dahası, idam edilen kişilerin aileleri de esir kamplarına gönderildi.
EŞİNİN BİR PARMAĞI VAR MI?
Kim Jong-un’un, Hyon Song-wol ile yaklaşık 10 yıl önce tanıştığı belirtildi. İki sevgilinin ilişkisinin, Kuzey Kore’nin eski lideri Kim Jong-il nedeniyle bozulduğu öne sürüldü.
Kim Jong-un’un eşi Ri Sol-ju’nun da Unhasu Orchestra grubunun eski bir üyesi olduğu biliniyor. İdamlarda Sol-ju’nun bir rolü olup olmadığı bilinmiyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)