BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarKurumsal yatırımcıların kriptoyla ilgili en büyük endişesi güvenlik----

Kurumsal yatırımcıların kriptoyla ilgili en büyük endişesi güvenlik

Kurumsal yatırımcıların kriptoyla ilgili en büyük endişesi güvenlik
06 Ocak 2022 - 12:27 www.finansgundem.com

Avrupa'nın en büyük dijital varlık hedge fon yöneticisi Nickel Digital Asset Management tarafından yaptırılan anket, kurumsal yatırımcıların kripto ve dijital varlıklara yatırımda en büyük endişelerinin güvenlik olduğunu gösterdi.

Avrupa'nın en büyük dijital varlık hedge fon yöneticisi Nickel Digital Asset Management tarafından yaptırılan anket göre, güvenlik endişeleri kurumsal yatırımcıların yatırım kararlarının kripto ve dijital varlık fiyatlarındaki oynaklıktan ve regülasyonlardan daha çok etkiliyor.

108,4 milyar dolar varlık yöneten 50 kurumsal yatırımcı ve 50 varlık yöneticisinin katılımı ile yapılan anket, katılımcıların yüzde 70'unun kripto ve dijital varlıklara yatırım yapıp yapmamaya karar verirken varlık saklama konusunu dikkate aldıklarını gösterdi.

Yatırım yapıp yapmama kararında ikinci en büyük etken yüzde 67 ile fiyat oynaklığı olurken, piyasa büyüklüğünü dikkate alma oranı yüzde 59 ve regülasyon ortamının kararlara etkisi yüzde 49 oldu. Yüzde 12 ise karbon ayak izinin yatırım yapmama kararlarında etkili olan 3 faktör arasında olduğunu ifade etti.

Küresel bankalar kripto alanına giriyor

 

Kripto para dolandırıcılığında 7.7 milyar dolarlık artış

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)