BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKupa Şampiyon'un ellerinde----

Kupa Şampiyon'un ellerinde

Kupa Şampiyon'un ellerinde
04 Haziran 2023 - 23:58 www.finansgundem.com

Galatasaraylı futbolcular, derbi maçın ardından büyük sevinç yaşadı. Sarı-kırmızılı futbolcular, bitiş düdüğünün ardından stat hoparlörlerinden çalınan müzikler eşliğinde şampiyonluğu kutladı.

Şampiyon Galatasaray, Fenerbahçe derbisinin ardından gövde gösterisi yaptı. Ligde geçen hafta Ankaragücü'nü yenerek 23. kez mutlu sona ulaşan Sarı-Kırmızılılar, 37. haftada konuk ettiği ezeli rakibi karşısında üstün bir oyun sergiledi ve sahadan 3-0'lık galibiyet ile ayrıldı.

Nef Stadı'nda dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmada rakibi karşısında üstün bir mücadele sergileyen sarı-kırmızılı takım, Nicolo Zaniolo (2) ve Mauro Icardi'nin kaydettiği gollerle derbiden 3 puanla ayrıldı. Galatasaraylı futbolcular, şampiyonluğu derbi galibiyetiyle taçlandırdı. Şampiyon rüya gibi bir törenin ardından kupasına kavuştu.


Maçın bitiş düdüğünün ardından stat hoparlörlerinden çalınan müzikler eşliğinde Galatasaraylılar şampiyonluğu kutladı.Futbolcular ile teknik heyet, tribünleri tek tek gezerek şampiyonluk sevincini taraftarlarıyla paylaştı.


Aslantepe'te Şampiyon'un partisi

Sarı-Kırmızılı yönetim, kutlamalar için çok özel bir organizasyon hazırladı. Lazer gösterileri, stadı çevreleyen bir aslan hologramı, çok sayıda ünlü sanatçının katıldığı konser gibi etkinlikler, tüm taraftarları coşturdu.

Arjantin'de "Aslanlar" olarak bilinen Estudiantes'in stadyum açılışındaki hologram şovuna gösterilen ilgi Galatasaray'ın da dikkatini çekti. Estudiantes de La Plata, stadyumun açılışında hologram gösterisine imza atmış ve tribünlerin üzerinde yürüyen dev aslan, sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Galatasaray'da hologram 'Aslan'ı Nef Stadı'nda sahaya yansıttı. 

Kenan Doğulu sahnede

Nef Stadı'nda sahne alan ilk isim Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Kenan Doğulu oldu. Doğulu, 'Rütbeni bileceksin' şarkısını söylerken Aslantepe'de büyük bir coşku yaşadı. Sevilen isim, daha sonra tüm stadyumun coşkusuyla birlikte '10. Yıl Marşı'nı okudu.

Souness yine bayrağı dikti

Yönetim, dünyanın dört bir yanından Galatasaray'a emek vermiş yıldızları maça getirdi. Cim Bom'un efsane isimleri, tribünde derbiyi izledikten sonra şampiyonluk kutlamalarını da yerinde takip etti. İlk davet edilen isim Graeme Souness oldu. Graeme Souness, Galatasaray müzesinden aldığı bayrağı Nef Stadyumu'nda tribünlerde gezdirdi.

İskoç futbol adamı, daha sonra bayrağı santra noktasına dikti. Souness, Galatasaray'a Türkiye Kupası'nı kazandırdığı 1996 yılındaki maçtan sonra zaferini Fenerbahçe Stadı'na bayrak dikerek kutlamıştı.

Önce madalyalar

Galatasaray'ın kupası stadyuma getirildi. Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri kutlamalar devam ederken kupayı kutlama alanındaki standa bıraktı. Galatasaray Teknik Heyeti, sahaya ilk çıkan isimler olurken madalyaları TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi takdim etti.

Akhisarspor'la kazandığı Türkiye Kupası, ardından Başakşehir'le şampiyonluk ve son olarak da Galatasaray'la bir Süper Lig Şampiyonluğu daha... 49 yaşında rüya gibi bir kariyer sıçraması yapan Okan Buruk, eşi Nihan Buruk ve oğlu Ali Yiğit Buruk'la sahaya çıktı. Buruk, madalyasını oğlu Ali Yiğit'in boynuna taktı.

Gomis ve Aleyna Tilki sahada

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Bafetimbi Gomis, sevilen isim Aleyna Tilki ile sahaya çıktı. Gomis, kendisiyle özdeşleşen 'Sen Olsan Bari' şarkısıyla sahneye çıkarken mikrofon Aleyna Tilki'deydi.

Şampiyonlar Ligi'nde oynama hayali olan Kerem Aktürkoğlu, sürpriz bir hamle yaptı. Milli futbolcu, sahaya Şampiyonlar Ligi müziği ile çıktı.

Her futbolcu kendi şarkısını seçti

Futbolcular da bu özel gece için kendi şarkılarını seçtiler. 90 dakika sonrası soyunma odasına giden oyuncular, hazırlıklara başladı. Podyum kurulup hazırlıklar tamamlandıktan sonra her futbolcu, kendi özel şarkısı ve dansıyla sahneye çıktı. Futbolcular ve teknik ekip bir araya geldikten sonra seremoni gerçekleşiyor ve 23. şampiyonluk kupası Galatasaray kaptanlarının ellerinde havaya kalkıyor.

Icardi ve Simge'den 'Aşkın Olayım' düeti

Artık Icardi ile özdeşleşen "Aşkın olayım" şarkısının sahibi Simge, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına geldi. Simge ile Icardi sahneye birlikte çıkarak, düet yaptı. Daha önce sosyal medyasında şarkıyı Türkçe okuyan Icardi, özellikle nakaratı tamamen ezberlemiş durumda. Popçu Simge, artık bu şarkıyı söylediğinde aklına sadece Icardi'nin geldiğini itiraf etmişti. Dün de kutlamalarla ilgili müjdeyi veren güzel şarkıcı, "Çok mutluyum. Koyu bir Beşiktaşlı olarak Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutluyorum. Bize bu yakışır. 'Aşkın Olayım' hepimizin şarkısı. Icardi ve Galatasaray camiasına da teşekkür ediyorum. Şampiyonluk kutlamaları için çok nazik bir davet aldım. Davete icabet gerekiyor. Benim de onlara bir teşekkür borcum var” dedi.

Hangi futbolcu hangi şarkıyı seçti?

Leo Dubois: Black Eyed Peas - Pump It

Mathias Ross: I'm Good - Blue

Lucas Torreira: Cielo de un solo color

Fredrik Midtsjö, eşinin doğum yapması nedeniyle şampiyonluk kutlamalarına katılamadı.

Dries Mertens: Live is Life

Yunus Akgün: Senin İçin Yaşamak Var Ya

Emre Taşdemir: Yerine Sevemem

Nicolo Zaniolo: Can't Hold Us

Berkan Kutlu: Kobe

Kaan Ayhan: Senden Daha Güzel

Victor Nelsson: Tsunami

Milot Rashica: Oj Kosove oj Nena ime

Sergio Oliveira: Freed From Desire

Yusuf Demir: Rastgele

Sam Adekugbe: Last Last

Okan Kocuk: Kara Sevda

Emin Bayram: Çocukluk Aşkımsın

Abdülkerim Bardakcı: Doymadım Doyamadım

Barış Alper Yılmaz: Sarışınım

Juan Mata: Despecha

Kazımcan Karataş: All Eyez on Me

Sacha Boey: Chemin d'or

Bafetimbi Gomis: Sen Olsan Bari

Kerem Aktürkoğlu: Şampiyonlar Ligi

Fernando Muslera: Sen Varya Sen

Mauro Icardi: Aşkın Olayım

Galatasaray: 3 - Fenerbahçe: 0

 

Jesus'un derbi notu: Zayıf!

 

Cimbom derbide kupasına kavuşuyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)