BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKuaför maliyeti 10 bin dolar olacak----

Kuaför maliyeti 10 bin dolar olacak

Kuaför maliyeti 10 bin dolar olacak
17 Nisan 2016 - 08:17 www.finansgundem.com

14 Mayıs’ta Cunda’da Kenan İmirzalıoğlu ile evlenecek olan Sinem Kobal, kuaför sıkıntısı yaşanmaması için kendi kuaföründeki 15 kişilik ekibi adaya götürüyor.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, 14 Mayıs’ta Cunda’da düzenlenecek törenle hayatını birleştirecek. İmirzalıoğlu, kendileri ve konukları için üç oteli üç günlüğüne kapattı. Törenin yaklaşık maliyetinin 600 bin lirayı bulacağı konuşuluyor.
Diğer yandan faturaya sürpriz bir de kuaför gideri eklendi. Kobal, adada kuaför sıkıntısı yaşanmaması için İstanbul’daki kuaförüyle anlaştı. Anlaşmaya göre 15 kişilik kuaför ekibi, düğünden bir gün önce Cunda’ya gidecek.

Bu anlaşmanın maliyeti ise 10 bin dolar. Bu arada kulislerde dolaşan diğer fısıltı, Kobal’ın düğünle ilgili her alışverişinin faturasını İmirzalıoğlu’nun Mir Prodüksiyon Tanıtım Turizm ve Yapı Endüstrisi Ticaret Limited Şirketi’ne kestirdiği, böylece o giderlerin vergiden düşüleceği yönünde...

Bekarlığa veda

Sinem Kobal, düğünden önce bekarlığa veda partisinin heyecanını yaşamaya başladı. Ünlü oyuncunun, partiyi Zekeriyaköy’deki bir kız arkadaşının villasında verecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)