BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKremlin: Avrupa, her sorunda Rusya'yı suçlamayı bırakmalı----

Kremlin: Avrupa, her sorunda Rusya'yı suçlamayı bırakmalı

Kremlin: Avrupa, her sorunda Rusya'yı suçlamayı bırakmalı
18 Kasım 2021 - 14:58 www.finansgundem.com

Rusya'nın Avrupa'da hibrit savaşlar yürütmediğini kaydeden Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Avrupa'nın her sorunda Rusya'yı suçlamayı bırakması gerektiğini vurguladı.

Günlük basın toplantısında Peskov'a Telegraph gazetesinin Rusya'nın Orta ve Doğu Avrupa'da hibrit savaşlar yürüttüğüne dair haberi soruldu.

Peskov, "İngiltere'de son zamanlarda çok sayıda histerik yayınlar var. Maalesef gazeteciler, Orta ve Doğu Avrupa'dakiler de dahil olayları haberleştirirken ağırbaşlılık ilkesine normalde olduğu kadar bağlı değiller. Bu nedenle onlara da böyle yaklaşmak gerekiyor" yanıtını verdi.

Rusya'nın Avrupa'da hibrit savaşlar yürütmesinin kesinlikle ihtimal dışı olduğunun altını çizen Peskov, "Avrupa'da herkesin aklı başına almasını ve Rusya'yı tüm sıkıntıların suçlusu olarak görmeyi bırakmasını, bunun yerine şu anda Avrupa'yı boğan sorunların kaynaklarına yönelmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Hibrit çalışma kaos mu yaratacak?

 

Kremlin: Moskova hiç kimse için bir tehdit değil

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)