BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKral Charles, sosis gibi parmaklarıyla dalga geçti!----

Kral Charles, sosis gibi parmaklarıyla dalga geçti!

Kral Charles, sosis gibi parmaklarıyla dalga geçti!
23 Aralık 2023 - 15:33 www.finansgundem.com

İngiltere Kralı Üçüncü Charles, bir belgeselde kendi parmakları hakkında espri yaparak dikkat çekti.


İngiltere Kralı Üçüncü Charles'ın taç giyme törenini anlatan belgeseldeki bir sahnede, Charles'ın bir sağlık sorunu olan ve internette 'sosis parmak' olarak anılan esprili yaklaşımı sosyal medyada viral oldu.

İngiltere'de BBC'nin Kraliyet hakkında yaptığı bir belgeselde, İngiliz Kral Charles'ın taç giyme dönemi, ailenin iç durumu ve tören hakkında bilgiler bulunuyor. Belgeselden öne çıkan bir anda ise, Prens William'ın babasının sol yanaklarını gıdıklaması ve öpücük kondurmasıyla yaşanan espri dolu diyalog oldu.

Tahta çıkma töreninin provası yapıldığı sırada, Prens'in Kral'ın önlüğünü iliklemesi konusunda zorluk çekmesi üzerine, Charles'ın, "Endişelenme, senin benim gibi sosis parmakların yok" dediği görülüyor.

İngiltere basınında Kral Charles, zaman zaman sağlık durumu nedeniyle 'sosis parmak' olarak da anılıyor. Charles'ın genel olarak 'sosis parmak' durumu hakkında sık sık espri yaptığı da biliniyor. Örneğin, Charles'ın William doğduktan sonra bir arkadaşına yazdığı mektupta şunları söylediği biliniyor:

Ne kadar heyecanlı ve gururlu olduğumu anlatamam. Gerçekten de şaşırtıcı derecede iştah açıcı görünüyor ve tıpkı benimki gibi sosis parmakları var.

Doktorlar, İngiltere kralının yaşadığı hastalık hakkında, "Kabarık parmaklar genellikle birçok sağlık sorunundan kaynaklanabilen su tutulumunun bir belirtisidir. Bu durum iltihaplanma nedeniyle ortaya çıkar ve artrit, çoklu bakteriyel enfeksiyonlar ve hatta tüberkülozun bir sonucu olabilir. Diğer olasılıklar arasında yüksek tuz seviyeleri, alerjik reaksiyonlar, tıbbi yan etkiler, yaralanma ve otoimmün hastalıklar yer almaktadır" açıklamasında bulunuyor. (Sputnik)

Kral Charles, ateşkes çağrısını duymak istemedi

 

Kraliyet Ailesi'nde 'ırk' takıntısı

 

Sunak'ın randevu iptali sonrası Kral'dan Yunanistan'a kravatlı destek

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.23 Aralık 2023 22:02

    3 AY TIRNAKLARINI KESMESE TIRNAKLARI AYI PENÇE/TIRNAKLARI KADAR UZUN OLABİLİR

  • E g.23 Aralık 2023 18:09

    FOTOĞRAFINA BAKINCA ELLERİNİ YÜZÜNÜ HEP ILIK SU İLE YIKADIĞİ ÇOK İYİ DE BESLENDİĞİ GÖRÜLÜYOR/ANLAŞILIYOR PARMAKLARINDA YÜZ KASLARINDA KAN BİRİKİP ETE DÖNÜŞMÜŞ PARMAK EKLEM UÇLARI DA YANLAMASINA GENİŞLEMİŞTİR KRAL ANNESİNDEN FAZLA YAŞAMAYA DA ADAYDIR