BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKraliyet Ailesi'nde 'ırk' takıntısı----

Kraliyet Ailesi'nde 'ırk' takıntısı

Kraliyet Ailesi'nde 'ırk' takıntısı
26 Kasım 2023 - 14:34 www.finansgundem.com

İngiliz Kraliyet Ailesi'nde Prens Archie'nin ten renginin iki kraliyet üyesi tarafından sorgulandığı iddia edildi.

Yeni bir kitap, Sussex Düşesi hamileyken kraliyet ailesinden iki kişinin Prens Archie'nin ten rengiyle ilgili "endişelerini" dile getirdiğini iddia etti.

Nicole Vassell'in Independent Türkçe'de yer alan haberine göre Kraliyet yorumcusu Omid Scobie'nin Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy's Fight for Survival adlı yeni kitabı, kraliyeti ve geleceğini derinlemesine inceliyor.

Sun'a göre kitapta, prensin ten rengi hakkında bir değil iki kişinin tartıştığı belirtiliyor.

Meghan, 2021'de Oprah Winfrey'e verdiği bir röportajda, kraliyet ailesinden birinin 2019'daki doğumundan önce ilk çocuğu Archie'nin ten rengi hakkında açıkça spekülasyon yaptığını iddia etmişti.

Sussex Düşesi, Winfrey'e "Hamile olduğum o aylarda... bana 'Ona güvenlik verilmeyecek. Ona bir unvan verilmeyecek' dediler ve oğlum doğduğunda ten renginin ne kadar koyu olacağına dair konuşmalar oluyordu ve bundan endişeleniyorlardı" diye belirtmişti.

Bu açıklama geniş çaplı tartışmalara yol açarken, pek çok kişi de yapıldığı iddia edilen duyarsız yorumun hangi kraliyet üyesinden geldiğini merak etmişti.

Scobie yorumları kimin yaptığını bildiğini iddia ediyor ancak "Birleşik Krallık'taki yasalar kim olduklarını bildirmemi engelliyor" gerekçesiyle isimlerini açıklamıyor.

Suçlanan ikinci kişi kraliyet ailesinin üyesi mi yoksa kraliyet hanesinde görevli biri mi bilinmiyor.

The Independent yorum için Buckingham Sarayı ile temasa geçti ancak henüz yanıt alamadı.

Mart 2021'deki Oprah röportajından iki gün sonra Buckingham Sarayı, Kraliçe adına bir açıklama yayımlamıştı.

Açıklamada "özellikle ırkla ilgili" ortaya çıkan sorunların "endişe verici" olduğu belirtilerek şöyle denmişti:

Bazı hatıralar farklılık gösterse de, bunlar çok ciddiye alınır ve aile tarafından özel olarak ele alınacaktır.

Scobie, kitabın düşes ve Suits dizisinin eski yıldızının düşüncelerini aktarmak için bir araç olduğu yönündeki haberleri ve çiftle yakın bir ilişkisi olduğu iddialarını yalanlamıştı.

Scobie, X/Twitter'da "Bu saçmalığı bitirelim; #ENDGAME İngiliz Kraliyet Ailesi'nin mevcut durumu hakkında" diye yazmıştı.

Bu 'Harry ve Meghan'ın kitabı' değil, ben 'Meg'in arkadaşı' değilim, Sussex'lerin bununla hiçbir ilgisi yok, onların hikayesi 12 günde okuyabileceğiniz çok daha büyük bir hikayenin küçük bir parçası.

Kitapta ayrıca Prenses Anne'in Sussexlerin Windsor'daki Frogmore Cottage'dan taşınmasında rol oynadığı ve Kral'ı çifte karşı "sert bir yaklaşım" sergilemeye ikna ettiği öne sürülüyor.

Prenses Anne'nin, Kraliçe II. Elizabeth'in düğün hediyesi olan Frogmore Cottage'ın kullanma yetkisini çiftten alması için Charles'ı ikna ettiği iddia ediliyor.

Prens Harry, kraliyet unvanına veda etti!

 

Kraliyet ailesinden dışlama! Törene davet edilmediler

 

İngiliz kraliyet raporu: Servetlerini nasıl artırdıkları ortaya çıktı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)