BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKorona virüse rağmen metrelerce uzayan indirim kuyruğu ----

Korona virüse rağmen metrelerce uzayan indirim kuyruğu

Korona virüse rağmen metrelerce uzayan indirim kuyruğu
27 Kasım 2020 - 17:40 www.finansgundem.com

Türkiye’de vaka sayıları hızla artarken "Efsane Cuma" olarak anılan indirim çılgınlığı korona virüse rağmen uzun kuyruklara neden oldu.

Dünya genelinde Kasım ayının son haftasına denk gelen ve Türkiye'de "Efsane Cuma" olarak anılan günde yapılan indirimler uzun kuyruklara yol açtı.

Artan korona virüs vakalarına rağmen sabahın erken saatlerinde AVM önlerine akın eden vatandaşlar, dakikalarca AVM’lerin açılmasını bekledi.

AVM’lerin açılmasıyla beraber vatandaşlar bu sefer mağaza önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. AVM içlerinde uzun kuyruklar kameralara yansırken indirimin vatandaşlara korona virüsü unutturduğu görüldü.

Serin havada AVM’lerin açılmasını bekleyen vatandaşlar indirim heyecanıyla sosyal mesafeyi unuttular. Bayrampaşa ve Zeytinburnu'ndaki AVMlerde de benzer kuyruklar görüldü. AVM’lerin açılmasıyla beraber bekleyen müşteriler içeri girdi.

Başkent'te 'indirim günleri' nedeniyle birçok mağazada büyük indirimler uygulandı. Ankara'da da AVM'lerde benzer manzaralara rastlandı. Korona virüs tedbirleri kapsamında ateş ölçümleri yapılarak AVM'ye giren vatandaşlar, indirim uygulanan mağazalarda yoğunluk oluşturdu.

Korona virüs tedbirleri kapsamında belli sayıda müşterinin içeriye alınması nedeniyle vatandaşlar mağazaların önünde kuyruk oluşturdu. Fiziksel mesafeye uygun şekilde sıraya giren vatandaşlar, dakikalarca içeriye girmek için bekledi.

AVM'lerde kapanmalar artıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)