BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKorona virüs aşısı yaptırmış bir hasta hayatını kaybetti----

Korona virüs aşısı yaptırmış bir hasta hayatını kaybetti

Korona virüs aşısı yaptırmış bir hasta hayatını kaybetti
16 Ağustos 2021 - 18:24 www.finansgundem.com

Yunanistan'ın Selanik kentinde koron avirüs aşılarını tamamlamış ve temel hastalığı bulunmayan bir kişinin hayatını kaybetmesiyle bu türden ilk ölüm vakasının kaydedildiği öğrenildi.

Selanik’teki Georgios Papanikolaou Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi Direktörü Nikos Kapravelos, OPEN televizyonuna demecinde, korona virüs aşılarını tamamlamış ve temel hastalığı bulunmayan bir kişinin ilk kez korona virüs nedeniyle hayatını kaybettiğinin tespit edildiğini belirtti. Kapravelos, “Bu istisnai durumlardan biri. 13 binin arasından ilk ölüm vakası” diye konuştu.

Korona virüs aşısı yaptırmayanların büyük tehlikede olduklarına, ancak geri kalanların da dikkatli olması gerektiğine dikkat çeken Kapravelos, tüm verileri değiştiren delta mutasyonunun yarattığı epidemiyolojik durumu kritik olarak nitelendirdi. Yunan doktor, turistlerin tatilden dönmesiyle birlikte korona virüsün yayılma durumunun daha da kötüleşebileceğini ifade etti.

YUNANİSTAN'DA KORONA VİRÜS İLE MÜCADELE

Yunanistan’da günlük yeni vaka sayısı 3 binin üzerinde seyrediyor. Dün açıklanan verilere göre korona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 13 bin 233. Ülke genelinde 11 milyona yakın aşı yaptırılmış durumda. En az tek doz aşı yaptıranların sayısı 5.8 milyon, aşılarını tamamlayan kişi sayısı ise 5.5 milyon kişi olarak bildiriliyor.

ABD'de vaka sayısı altı ayın zirvesinde

27 yıl sonra ilk Ebola vakası

Fransa'da son 24 saatte 28 bin 554 vaka

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)