BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaŞirket HaberleriKordsa ödülü kaptı----

Kordsa ödülü kaptı

Kordsa ödülü kaptı
23 Ekim 2013 - 15:19 www.finansgundem.com

Kordsa Global, Tayland sel felaketi esnasında sergilediği başarılı kriz yönetimiyle Michelin tarafından “Yılın Tedarikçisi” seçildi.

Fransa’nın Clermont-Ferrand şehrinde yer alan Michelin merkezindeki ödül töreninde Kordsa Global Başkan ve CEO’su Cenk Alper, ödülü, Michelin Materyal ve Komponentler Dünya Pazarları Başkanı Jean-Christophe Guerin’den aldı.
Dünyanın 9 ülkesinde bulunan 10 fabrikası ile global ve yerel müşterilerine hizmet veren Kordsa, müşterilerimiz neredeyse bizde oradayız yaklaşımı ve kriz yönetimindeki başarısıyla, sel felaketi esnasında duran üretim tesislerinin tedariğini ABD tesisinden gerçekleştirdi. Hem kendi hem de müşterilerinin üretim süreçlerinin aksamadan devam etmesini sağlayan bu yaklaşım Kordsa Global’e, Michelin’den “Yılın Tedarikçisi Ödülü”nü getirdi.
40. yıllarını kutladıkları bir senede böyle önemli bir ödülün gelmesinden ayrıca memnuniyet duyduklarını belirten Kordsa Global Başkan ve CEO’su Cenk Alper, “Dünyanın süregelen değişken ve hassas, ekonomik ve sosyal durumu göz önüne alındığında, global üretim ve satış yapan şirketlerin risk ve kriz yönetim kaslarının oldukça güçlü olması gerekiyor. Kordsa Global olarak tüm iş planlarımızı global risk ve kriz senaryoları çerçevesinde değerlendiriyoruz” şeklinde konuştu. 2012 yılında 832 milyon ABD doları ciro elde eden Kordsa Global’in, 2013 yılı ilk 6 ay cirosu 407 milyon ABD doları olarak gerçekleşti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)