BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKoeman: Hedefimize ulaştık----

Koeman: Hedefimize ulaştık

Koeman: Hedefimize ulaştık
30 Kasım 2018 - 04:15 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü Koeman, golsüz beraberlikle sonuçlanan ve UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura kalmalarını sağlayan Dinamo Zagreb maçı sonrası açıklamalarda bulundu

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Dinamo Zagreb ile golsüz berabere kalarak bir üst turun biletini alan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Erwin Koeman "Bir sonraki tura adımızı yazdırmayı başardık, hedefimiz de buydu" dedi.

Koeman, İyi bir maç çıkardık. Maçın genel resmine baktığımızda memnun edici bir karşılaşmaydı. Maçın nasıl şartlarda oynandığını düşünerek söylüyorum bunu. Gol atmakta zorlanıyoruz. Pozisyonlar üretiyoruz ama gole çeviremiyoruz. Biraz şansa da ihtiyacımız var. Bu durumu iyileştirmek için çalışıyoruz. Futbolda kazanmak istiyorsanız, gol atmanız gerekir. Pozisyon üretemiyor olsaydık işimiz daha zor olurdu" dedi.

"Neden oyuncu değişikliği yapmadınız" sorusuna Koeman, "Bugün bir takım halinde oynadık. Bazı oyuncularıma nasıl hissettiklerini sordum, onlar da sahada kalmak istediklerini söyledi. Bu akşamki takım 90 dakika boyunca sahada kalmayı hak etti" yanıtını verdi.

Maç sırasında Fenerbahçe taraftarının, sarı-lacivertli takımın eski teknik direktörü Ersun Yanal lehine tezahüratta bulunmasının hatırlatılması üzerine Koeman, "Futbolda birçok kez olmuş durumlar bunlar. Ben umursamıyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Avrupa'da gruptan çıkmayı garantiledi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)