BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKocaeli'nde feci kaza! 100 metreden yuvarlandı----

Kocaeli'nde feci kaza! 100 metreden yuvarlandı

Kocaeli'nde feci kaza! 100 metreden yuvarlandı
20 Ağustos 2023 - 10:53 www.finansgundem.com

Kocaeli'nde bir araç demir bariyerlere çarpıp 100 metreden yuvarlandı. Araç sürücüsü ve 2 oğlu hayatını kaybetti, sürücünün eşi yaralandı.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde demir bariyerlere çarpıp, 100 metreden yuvarlanan otomobildeki Osman Turhan ile oğulları Ali Zahit ve Muhammet Yusuf Turhan öldü, eşi Hatice Turhan ise yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Kuzey Marmara Otoyolu Körfez ilçesi Sevindikli mevkisinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden Osman Turhan idaresindeki 34 FBL 374 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp demir bariyerlere çarptıktan sonra 100 metreden yuvarlandı.

İhbarla bölgeye polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri geldi. Kazada sürücü Turhan ile oğlu Ali Zahit Turhan hayatını kaybetti, araçta sıkışan eşi Hatice Turhan ile diğer oğlu Muhammet Yusuf Turhan ise yaralandı. Ekiplerce sıkıştığı yerden çıkarılan Hatice Turhan’ın duran kalbi, 30 dakikalık kalp mesajı ile yeniden çalıştırıldı.

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Muhammet Yusuf Turhan da doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Otoyolun bir şeridi trafiğe kapatırken, kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

İstanbul'da metrobüs kazası: Büyük hasar var

 

Düğün dönüşü feci kaza

 

Gaziantep'te feci kaza: 6 kişi hayatını kaybetti!

 





YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)