BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDüğün dönüşü feci kaza----

Düğün dönüşü feci kaza

Düğün dönüşü feci kaza
01 Temmuz 2023 - 08:38 www.finansgundem.com

Düğün çıkışı adeta bir minibüs kadar yolcu alan hafif ticari araç, bir başka otomobille çarpıştı. Biri kaza yerinde iki kadın hayatını kaybetti. Tam 11 yaralı var

Düzce'de, içerisinde 11 kişinin bulunduğu hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 11 kişi yaralandı.

Kaza, saat 23.30 sıralarında Çamköy Mahallesi köprülü kavşağı üzerinde meydana geldi. Yusuf Yıldırım yönetimindeki 81 ADA 107 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Selçuk Pektaş'ın kullandığı 06 COA 368 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Kazada sürücüler ile otomobildeki Mustafa Yıldırım ve hafif ticari araçtaki Sercan Çınar, Ayşen Kocalı, Fatmanur Ahsen Kocalı, Tuncay Bilgin, Ali Ay Güneş, Murat Pektaş, Serdar Efe Bilgin, Efe Avağ ve Nazlıcan Barotçu (21) yaralandı, yola fırlayan 3 çocuk annesi Hanım Bilgin (30) ise yaşamını yitirdi.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İhbarla gelen polis ekipleri kaza bölgesinde güvenlik önlemi alırken, sağlık görevlileri ise yaralılara müdahalede bulundu. Hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Nazlıcan Barotçu da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamazken, diğer yaralılar ise Düzce Üniversitesi ve Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Öte yandan içerisinde 11 kişinin bulunduğu hafif ticari araçtakilerin düğünden döndükleri öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gaziantep'te feci kaza: 6 kişi hayatını kaybetti!

 

Sınav yolunda acı kaza: Baba öldü, kızı ağır yaralı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)