BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKilis'te hastane basıp, asker dövdüler----

Kilis'te hastane basıp, asker dövdüler

Kilis'te hastane basıp, asker dövdüler
10 Haziran 2014 - 18:28 www.finansgundem.com

Kilis'te Devlet Hastanesi'ni basan kaçakçılar Jandarma'yı dövdüler

Kilis'te dün sabah saatlerinde kaçakçılar ile jandarma arasında çatışma çıktı. Suriye tabiyetinde olan üç kaçakçıdan ikisi olay yerinde hayatını kaybederken, biri yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.       

Tibil köyünde yaşamakta olan kaçakçı yakınları da, Kilis Devlet hastanesini bastı. CHP Kilis İl Başkanı Abidin Uslu Hürriyet'e yaptığı açıklamada, Suriyeli kaçakçıların yakınlarının hastaneye tedavi amaçlı gelmiş dört askeri darp ettiklerini söyledi. 

Uslu, "sınırdaki çatışma sabah saatlerinde oldu. 50-60 kişilik bir grup da öğle saatlerinde Kilis Devlet Hastanesini bastı. Burada gördükleri asker kıyafetlileri dövdüler, dışarıdaki trafik polisi arabasına ve diğer araçlara hasar verdiler. Darp edilen iki asker beyin travması endişesiyle tedavi altına alındı."

Uslu, Kilis'teki garnizon komutanının da olay yerine geldiğini, güvenlik kameralarının incelendiğini bildirdi. sağlık bakanlığı kaynakları da olayı doğruladı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • suriye11 Haziran 2014 10:12

    suriyede zulüm var, destek olunmalı filan ama bu kadarı da fazla. hem oradaki zulmün önemli kısmında da bizimkilerin vebali var. dinlemediniz mi ses kaydını?

  • yaralı11 Haziran 2014 10:11

    yaralı askeri gelip tartaklıyor suriyeli veya onlarla ilişkili kimseler, buradan birileri de gelip bunu haber yapanlar eleştiriyor. Allah akıl fikir versin. o asker senin de askerin değil mi? bu kadar partizan olmaktan Allah beni korusun, gözlerimi gerçeklere karşı kör etmesin inşallah.

  • hakan277211 Haziran 2014 05:36

    CHP nin yaptıkları ortada değilmi?Nerede eylem CHP li vekiller orada.PKK ile CHP li vekillerin bir farkı var mı?İŞİD terör örgütü ilerliyor,CHP çıt yok ama kaos dedin mi orada

  • KY10 Haziran 2014 23:45

    "provokatif" sen nereden uyduruyorsun CHP nin polis yakanlara sahip çıktığını.Öyleyse kanıtla.Kanıtlamazsan asıl provakatör sen olursun.

  • provokatif10 Haziran 2014 20:21

    Burada okmeydanında polis yakanlara sahip çıkan onlarlayız arkasındayız herkes sokağa diyerek sahip çıkan chp ve millet vekilleri neden askere karşı yapılan bu harekete tepki veriyor bu vatanın askeri de polisi de bizim insanımız değil mi? polis yunan polisi de asker türk askeri mi!? çok riyakar bir güruh bunlar!

  • cevval10 Haziran 2014 19:32

    Suriyelileri başımıza bela ettiniz, bunlar Müslüman falan değil ya vatanhaini yada gasp, hırsızlık, öldürme işleyenler. türk halkı bunları sopayla dövüp ülkelerine gönderse iyi olacak...

  • Vatandaş10 Haziran 2014 18:59

    Yorum yapılamayacak kadar acı verici bir gelişme.