BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan bomba ses kayıtları!----

Kılıçdaroğlu'ndan bomba ses kayıtları!

Kılıçdaroğlu'ndan bomba ses kayıtları!
11 Şubat 2014 - 13:50 www.finansgundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugünkü parti grubunda ses kayıtları dinletti. Kılıçdaroğlu ayrıca sözünü kesen partiliyi dışarı attırdı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında kürsüye çıktıktan sonra salonda bulunan bir partili konuşmaya başladı. Özel kurulan ekranda 17 Aralık'ta ortaya çıkan tapeleri dinleten Kılıçdaroğlu yolsuzluk iddialarıyla ilgili çok sert eleştirilerde bulundu. Kılıçdaroğlu konuşma sırasında çok sinirlenerek kürsüyü yumrukladı.

İşte Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları:  

Kamuoyuna sızan ancak geniş kitlelerin bilmediği telefon konuşmalarından bir demet dinletmek istiyorum. Parti kültürünü benimsemeyen genel başkanını sözünü kesen, derhal burayı terk et kardeşim. Çıkarın dışarıya. Gençlere ve kadınlara yer açacağım. Kim ne derse desin daha fazla kadın daha fazla genç yer alacak. “Ben olmazsam CHP olmaz” zihniyetini kaldıracağım. CHP varsa hepimiz için var. Ben varsam CHP” anlayışı yok… Biz varsak CHP var… Bu dinlemelerin tamamı yasal. Tümü mahkeme kararıyla tespit edilmiş dinlemeler. Yasadışı dinlemelerle bizim işimiz olmaz. Biz devletin resmi kayıtlarına girmiş olan ve ısrarla dillendirdiğimiz halde Erdoğan ve tayfasının görmezden geldiği dinlemeler.

İŞTE O VİDEO;

video##574##player

"BUNLAR YASAL DİNLEMELER"

Kılıçdaroğlu daha sonra bazı iş adamlarının Sabah ve ATV’nin satın alınmasıyla ilgili havuz oluşturulduğuna dair konuşmalar olduğu iddia edilen ses kayıtlarını dinletti.

Bunlar tümüyle mahkemenin verdiği kararlar üzerine yapılan yasal dinlemeler. Urla’daki villaların nasıl yapıldığı, iş adamının kaymakamı nasıl görevlendirdiği, valinin yasal görevini yaparken Diyarbakır’a nasıl sürüldüğünü hepimizi biliyoruz. Havuz işini gördünüz burada bir medya kuruluşun başka bir holdinge devretmek için bizzat başbakanın devreye girip Binali Yıldırım’ın işi nasıl örgütlediğini.

RÜŞVETTİR BU

İhalelerin nasıl verdiğini artık hepimiz biliyoruz. Bir Recep Tayyip Erdoğan var bir Binali Yıldırım var. Büyük ihaleleri bunlar dağıtıyor. İhaleden sonra salma salıyorlar. Şu kadar parayı bize vereceksiniz diyorlar. Verilen paranın ardından  iş adamlarına verilen paranın tutarı 87 milyar dolar. Rüşvettir arkadaşlar bu. Böyle bir Türkiye’de yaşıyoruz. Bugüne kadar ayakkabı kutusu dedik, 700 bin liralık saat dedik, yatak odasında kasalar dedik, kasalar içinde milyonlar dedik, genel müdürün evinden 4,5 milyon dolar çıktı dedik tık yok… Söylediği ne paralel devlet var dedi.


"DEVLETE GÖZDAĞI VERİYOR"


İki resim arasındaki farkı görüyorsunuz devlete gözdağı veriyor. Ben olduğum sürece benim oğluma kimse dokunamaz diyor. Ben devletim diyor. Sen nasıl bir devletsin sen paralel bir devletsin. Vatandaşa ayrı sana ayrı hukuk uygulanıyor. Diğer tarafta bir baba ve sırtında 1,5 yaşında çocuğunun naaşı var. Hüzün içinde götürüyor. AKP’ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum. Bu fotoğrafı sindiriyorsanız gidin oy verin. Ama hayır bu ülkenin temiz siyasete ihtiyacı var hiçbir baba çocuğunun cenazesini sırtında taşımasın diyorsanız bu iktidardan bıktık deyin.

Bunu karşısında ne denilebilir ki. Birisi diyor zaten, “Bunları millet duysa yer yerinden oynar” diyor. Minik Muharrem’in ablası devlet zorluklar için vardır biz aradık kimse bizimle ilgilenmedi” diyor. 13 yaşındaki kızın sesini acaba Recep Tayyip Erdoğan duyacak mı.Senin vicdanın acaba duyuyor mu? Oğluna bir vakıf kurdurmuş adı Türgev. İhale alanların rüşvet ödedikleri bir yer var adı Türgev. Rakamı kuruşlu kuruşuna verdim. 99 milyon 990 dolar. 100 milyon dolardan 10 dolar eksik.

"BU PARAYI PARALEL DEVLET Mİ YATIRDI"

Türk parası ile 221 trilyon lira. Bu para geliyor onun vakıf hesabına yatıyor. Defalarca sordum bu neyin parasıdır. Tık yok. Hep söylediği paralel devlet. Bu parayı senin oğluna paralele devlet mi yatırdı. Yatırdıysa götür ÇYDD’ye ver onlar da fakir öğrencilere versin.
Rüşvetten, Zarrab’tan, 700 bin liralık kol saatinden bahsediyoruz sesi çıkmıyor. AKP’ye oy veren yurttaşlarıma sesleniyorum, hiçbir şeyi düşünmüyorsanız ayakkabı kutusunu bir düşünün. 4,5 milyon dolar bu kutuda ne arar.

“65 MİLYON EURO ÖDENDİ OTOBÜSLERE”

İspanya’da prenses mahkemeye gidip ifade verdi. Biz ise mahkemeye saygılı değiliz. Hollanda’dan İstanbul’a tanesi 1,2 milyon euroya otobüs alındı. Adrese teslim ihale yaptılar. Çünkü o otobüsler sadece orada üretiliyor. Hollanda’nın şartlarına göre yapılmış o otobüsler, İstanbul’a gelince hurda oldular. 65 milyon Euro ödendi o otobüslere. Bir profesör rapor veriyor almayın diye ona rağmen gidip aldılar.

Dava açıldı suç duyurusunda bulunuldu, Kadir Topbaş’a çağrı yapıldı gel mahkemede ifade ver diye. 2009-1014 Kadir Topbaş mahkemeye gidip ifade vermedi. Başbakan onu yaparsa Kadir Topbaş da bunu yapar. Hukuka saygılıyım diyordunuz, o halde adam gibi git ifadeni ver. İntes gibi göz bebeğimiz biri kuruluşun başındaki kişini temiz olması lazım. İntes’in başımın üzerinde yeri var ama onun yönetim kurulu başkanı gizli pazarlıklara giriyorsa oradan ayrılmaz zorundandır.

“BİNALİ YILDIRIM NE DEMİŞTİ…”

Oradan ayrılmamasını isteyen Recep Tayyip Erdoğan’dır. Onu oraya getiren de Binali Yıldırım’dır. Milletin anasını belleyeceğiz diyor. Sen onu söylediğinde İntes’in başsında nasıl kalacaksın. Binali yıldırım yasadışı dinlemeler ilgili CHP milletvekillerine ne demişti: “Yanlış işiniz yoksa dinlemelerden korkmayın” Bu dinlemelere milyon Ali de takılmıştır yanlış işi olduğu için. Ama bu tapeler yasal dinlemelerdir…

Muammer Güler – BARIŞ GÜLER KONUŞMASI

Burada bir konuşmayı daha sizlere sunmak istiyorum. 17 Aralık’ta operasyon sabahı barış Güler babası İçişleri bakanı Mumammer Güler’i arıyor. Ve aralarında şöyle bir konuşma geçiyor:

Barış Güler: 6 buçukta geldiler Celal kara diye bir savcı arama kararı çıkarmış
Muammer Güler: Ne var oğlum senin evinde
Barış Güler: Hiçbir şey yok baba
Muammer Güler: Para ne var.
Barış Güler:  Kendi param üç beş kuruş kalan param.
Muammer Güler: Kaç para
Barış Güler: Sen biliyorsun
Muammer Güler: Kaç lira oğlu..
Barış Güler: 1 trilyon civarı param var o kadar…
Muammer Güler: Evet evet. Tamam oğlum. El koydular mı paraya
Barış Güler:  Yok arama yapıyorlar.
Muammer Güler: Senin şimdi anladığım akdarıyla Rıza Zarrabla bir rüşvet ilişkisinden bahsediyorlar. Diyeceksin ki bir danışmanlık işim var. Gayr-ı resmi yapıyorum. Benim alacaklı olduğum dayımın oğlu bunların yanında çalışıyor.

“BU TAPELER YASA DIŞI DEĞİL…”

Bu tamamen telaş sonucu söylenen laflar… Arama yapılıyor, babasını arıyor. Babası bunların hepsini biliyor. Burada AKP’ye oy vermiş vatandaşlarıma sesleniyorum… Bu tapeler mahkeme kararıyla alınan tapelerdir. Bunlar yasadışı değil. Kimsenin kimseye darbe yaptığı yok. Eğer darbe yapıldıysa senin cebine darbe yapıldı sevgili vatandaşım senin cebine…

“TÜRKİYE’NİN YENİ BİR ÜNLÜ ŞAHSI OLDU: ALO FATİH”

Türkiye’nin yeni bir ünlü şahsı oldu Alo Fatih… Yalçın akdoğan biz meclis TV’yi kapattırıyoruz siz yayınlıyorsunuz diyor arayarak. Biz yasak getirdik siz canlı veriyorsunuz diyor. TBMM’deki görüşmeler milletten neden yasaklanıyor… Hani milli iradeye saygı vardı. Vatandaş ister dinler ister dinlemez. Tabi bununla da sınırlı değil Fas’tan arıyor, daha konuşması bitmeden emredersiniz diyor… Bu tablo yasakçı bir Türkiye’yi öngören bir tablodur.

“BU MİLLETİN ANASINI BELLEYECEĞİZ” DEDİLER

Öyle bir noktaya geldi ki yandaş gazetenin genel yayın yönetmeni Halkbank genel müdürünü arayarak “Süleyman 2 milyon gönder bunların paralarını vereceğiz” dedi. En sonunda çıkıp bu milletin anasını belleyeceğiz dediler. Buradan tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum. Bunu sindiriyorsanız 30 Mart geliyor gidin oyunuzu verin…

“ANANIZA KÜFÜR EDENE DERS VERECEKSİNİZ”

Hayır ‘benim annem çok değerlidir, benim anneme kimse söz söyleyemez’ diyorsanız sizin ananıza küfür edene ders vereceksiniz.

Buradan Adanalılara sesleniyorum bir vali çıktı burada söylemekten utandığım şeyler söyledi. Buna layık olmadığınız gösterin…

“ERKEKLER KUSURA BAKMASIN…”

Erkekler kusura bakmasın siyasette kadınlar daha cesur. Yüzde yüz seçim garantisi olan yerlerde erkekler birbirini yiyor ama kadınlar gidiyor seçilmesi en zor olan yerde “ben burada aday olacağım” diyor. Partinin yeni isimlere ihtiyacı var. Pırıl pırıl gençlerimiz var. Bunlar gelecek konuşacak. CHP tarihinde ilk kez 46 tane kadın belediye başkan adayımız var… Şunu içime sindiremiyorum: “Ben olmazsam burayı kimse kazanamaz.”

O zaman istifa et bağımsız aday ol bakalım kazanıyor musun kazanmıyor musun. Ya da “ben istifa edip başka partiye gideceğiz”. Kusura bakma sen zaten CHP’li değilsin ki.. Hiçbir makam kalıcı değildir gelip geçicidir. Bizler hizmet için buradayız. En çok nerede kavga çıkıyor. CHP’nin oylarının yüksek olduğu terlerde. Neden çıkıyor kavga: Ben olacağım o olmayacak… Eski hastalıklarından bu parti kurtulacak…

Gençlerin önünü açacağız. Biz gücümüzü birleştirelim diyoruz. Neden kavga ediyoruz. Sayın murat Karayalçın Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanlığı yaptı, SHP Genel başkanlığı yaptı şimdi PM üyemiz. Hizmet etmek için yer çok. Koltuğa endeksli bir siyaseti kabul etmiyoruz. Bizim verdiğimiz her kararın doğru olduğunu savunmuyorum. Her karar tartışılabilir ama sonuçta bir karar vereceğiz. PM’de, MYK’da bu kararlar değişebiliyor. Görev yapan belediye başkanlarımızı seviyoruz ama biraz yeni yüzlere, biraz taze kana ihtiyacımız var.

"OBAMA BİLE GÖREVDE KALAMAZDI"

Dünyada yolsuzluğun bu kadar ayyuka çıktığı bir başka ülke yoktur. Bakanları rüşvetle alan bir Zarrab var. Olayı soruşturan emniyet müdürüne ağza alınamadık küfürler eden bir bakan var… Baskı altına alınan bir medya var. Diyelim ki Almanya’da Merkel alıyor telefonu muhalefet liderinin konuşması altyazı şeklinde geçiyor kaldırın dedi. O Merkel o koltukta oturabilir miydi. Kalamazdı. Aynı şeyi Obama yapsa bir gün bile orada kalamazdı.

Peki bu reziller nasıl kalıyor böyle… Kıyaslama imkanı verdi üstelik biz Müslüman bir ülkeyiz. Üstelik biz kula hakkı yemenin çok büyük bir suç olduğunu biliyoruz. Nasıl oluyor da bu başbakan koltuğunda oturuyor. Vatandaşıma sesleniyorum “Bıktık artık” deyin.
YORUMLAR (43)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğa12 Şubat 2014 00:07

    hem bu milletin ekmeğini yiyeceksin hem de millete küfredeceksin bu nasıl bir insan

  • doğa12 Şubat 2014 00:01

    eyyy vatandaş onuruna sahip çık

  • a-z11 Şubat 2014 23:18

    kuduran kendi başını yer,kudurmuşluk hali,

  • x11 Şubat 2014 23:02

    sanıyormusun ki paralelin kucağına verdiği üç-beş kayıtla abad olacaksın,bu paralel yar olsa akpye olurdu,sen Baykal kateti komplosundan haber ver,veya yeni ortaklarına onu da sor.

  • ali11 Şubat 2014 22:52

    CHP yi eleştırenler kemal kılıçdaroğluna müdürüm diyenler ülkede bu kadar olandan sonra Tayyip erdoğanı nıye eleştirmezler.yoksa korkuyormusunuz.

  • kurt11 Şubat 2014 20:51

    bügün akpartiye olnlar yarın chp ve mhp yede olabilir kimse kimseyi kınamasın

  • seçmen11 Şubat 2014 19:19

    demokrasi diyen parti başkanına bakın kimseye tahammülü yok.

  • mehdi11 Şubat 2014 18:57

    muhalefet ne yapsın yani iyi ki yediniz mi desin tabii ki dillendirecek, konuşacak. akp ne yapmış ki ? ağır vergiler,yandaşa gayrımenkul inşaat ihaleleri, taşeron yandaşlara ihaleler. sanayi nerede hani? sanayi olmadan gelişim olur mu? akp sanayiyi geliştirmedi ki. 2 yol yaptı yandaşa yaptırdı, marmarayı japona yaptırdı, metrobüsü yabancıdan parayla aldı, akp ne yapmış?

  • yorumcu11 Şubat 2014 17:30

    fotoğrafa bak hizaya gel

  • ali11 Şubat 2014 16:45

    paralel devletin içinde yer alıyorsun kemal bey madem böyle gizli bir kanıt var senin eline nerden geçtı onuda acıkla kim verdi sana kim acıklamanı istedi bunuda söyle sana oy atarım

  • mübarek11 Şubat 2014 16:35

    koyun hayvanının adını öyle ulu orta ağzınıza almayın . koyunlar mübarek hayvanlardır. bu insanlar koyun olamazlar.

  • cuclas11 Şubat 2014 16:29

    bu ülkede hep, hepimiz yiyoruz ama siz bizden daha çok yiyorsunuz kavgası olmuştur bu nedenle hemen hepsi abd deki güçlü lobilerin kuklalığından öteye gidemeyen sadece içeri propaganda yapan temelde basit figürlerdir son kullanma tarihine kadar çalışmalarına izin verilir

  • müdürüm11 Şubat 2014 16:09

    :))) komedi bunlar yaaa... tam tiyatro bu CHP eee yani ne istiyorsun müdürüm... :)))

  • erman11 Şubat 2014 16:06

    Özelleştirmeler ile kamu borcu azaltıldı.Sonra da çalmalar başladı. Geçen belediye seçiminde AKP'ye oy vermiştim. Bu seçimde hayatta vermem.

  • koyuns11 Şubat 2014 15:53

    konuşacağınıza kim ne suç işlemişse yasal ve toplumsal gerekirse uluslararası yaptırım yollarına başvutun ama öyle bir derdiniz yok bütün siyaeiler aslında gizli bir ittifak halinde tribünlere oynuyorlar cehape iktira gelse ilk iş bakan oğullarını çıkarır çünkü bu ülkede yolsuzkluktan ne bakan ne çocukları ne bir bürokrat nede bir siyasi ciddi ceza almamıştır

  • derman11 Şubat 2014 15:38

    müdür bey kudurmuş vallahi.

  • uşak kim11 Şubat 2014 15:36

    belediye başkanlarınız canlı yayında söylediler rüşvet vermeden iş yaptıramıyoruz diye koyun olanlar kandırılmaya devam kim cehape..

  • kaç kuruş o vuruş11 Şubat 2014 15:35

    1 trilyona 3-5 kuruş diyor adam koyunlar için rakam değildir bu tabi

  • fedci11 Şubat 2014 15:33

    oğluna verdiği akılla gayrı resmi danışmanlık yapıp karşılığında para almak vergi kaçırmaktır ama olsun boşver maliye esnafı sık boğaz etsin koyun bol rüşvet bol herşey bol güzel ülkede hayat size güzel böyle taze koyunlar varken tadına da doyum olmaz

  • sosyal medya uşakları sizi11 Şubat 2014 15:28

    anlaşılan paralı koyunlar iş başaında

  • yalancının mumu kayseriye kadar yanar11 Şubat 2014 15:28

    yalan iftira fesat içi kararmiş cehape lilerin herkesi kendileri gibi görüyorlar bilgi kültür yok

  • ortaboy yatırımcı11 Şubat 2014 15:27

    okuduğunu ve dinlediğini anlamayan koyunlar dolmuş yine !!!!

  • alican11 Şubat 2014 15:20

    havuza para koy ihaleyi kap,ihale kapan müteahhit milletin a...ı beleyecez diyor,özetle bu akp ye oy verip başımızdan eksik etmeyenlerin a....ı beleyecez diyor

  • üç beş kuruş11 Şubat 2014 15:16

    Kendi param üç beş kuruş kalan param. 1 trilyon civarı param var o kadar..koyuns

  • medet11 Şubat 2014 15:15

    Bütün AKP liler bu sütünda buluşmuş anlaşılan.

  • dedikodu ile olmaz ispat yargı11 Şubat 2014 15:13

    demokraside halkın oyları ile devleti yönetecek insanlar seçilir… oy cogunlugu için her partinin bir farkı olmalı…tüm muhalefet partileri tek kalemden cıkmış acıklamalarıyla ve belediyecilik başarıları olmadan… kendilerini ülkemizi yönetecek kabiliyeti göstermeden … referans il ilçe yaşam düzeyini kalkınmasını yüksetmeden kanıtlamadan oy atmaz…eskidenmiş vaatler üzerinden oy kullanmak…insanların özgürce fikirlerini söylemesi ve yazması taraf tuttugu anlamına gelmez …elinizdeki delilleri verin mahkemeye ispatlansın …dedikodu iftira suçlamayla 10 yılda nekadar yol aldınız…bizler ticaratte bile samimiyeti dürüstlügü seven topluluguz…lider secerkenki durumu siz düşünün…

  • Sosyal demokrat11 Şubat 2014 14:58

    Bu muhalefet zavallıların bir üretimi bir çözümü halka bir sunumu olmadığı için, çaresizliklerini zavallılıklarına yolsuzluk rüşvet demogojisiyle kapatıp halktan puan toplayıp iktidar olacaklarını sanıyorlar. varmı bunların başka marifeti? duydunuzmu her hangi bir marifetlerini? bunlardan bu memlekete asla bir fayda gelmez. işleri güçleri oyun entrika çirkeflik despotluk. bunun dışında birsey katamazlar bu ulkeye!

  • GENEL MÜDÜRLÜĞE DEVAM...11 Şubat 2014 14:55

    gerçek muhalefet yaptıkları projelerle,birlik birliği bozmadan hükümet yanlışlarına doğru hamleler yaparak iktidar olmaya uğraşandır.ama bizim muhalefetin böyle bir derdi yok.şantaj kasetleriyle,sataşmalarla günü kurtarma peşindeler.HA SSK YÖNETİCİLİĞİ ,HA MUHALEFET BAŞKANLIĞI.fark göremiyorum.ya siz...

  • Eylem11 Şubat 2014 14:53

    dünyada böyle bir muhalefet var mı? İktidar olmak için her yol mubah deyip ulkenin ekonomisini çökertmek için herseyi yaptılar! İlk defa Turkiye tarihinde iki kuruluştan yatırım yapıla bilir puanı almıştık ve devamı gelecekti! Ulkenin imajı neydi nereye düşürdüler! alçaklık bu! Bu defa oyumuz AKP ye. Böyle davranmasak sadece iktidar olmak için her türlü kahpelikler yapılmaya devam edilir gelecektede. Bilsnkiler halk bu tur davranışlara ters tepki verir!

  • tolga yıldız11 Şubat 2014 14:51

    bırde danışman olacaklar böyle şeylerın telefonda konuşulmayacagını daha öğrenememışler.sayın basbakanım da konusmamalı çunkı bu ulkenın basbakanını çok dusmanı var israil var paralel yapı var ergenekon var var oğlu var .taş ustune taş koymayan ulkeyı geldıgı gıttıgı zamanda sömuren ınsanların ağzına dusmemek lazım.sayın başbakanım ılk önce mıtı temızlemelı daha dune kadar ısraılın amerıkanın emrınde olan bır mıtın hemen başbakanın emrıne gırmesı çok zor bence mıt ıcersınde basbakana sadık olanların yanında kuyusunu kazmak ısteyenlerde az değil.

  • Tayyip11 Şubat 2014 14:44

    Bunlar rüşvet değilmiş, avanta almasına mani olunduğu için koca devleti çalışamaz hale getirdi başbakan.. Yazık oldu güzel ülkeme..

  • tolga yıldız11 Şubat 2014 14:44

    senın o tapelere ulaşman ımkansız nasıl ulastı sana hangı emnıyet görevlısı yada savcı verdı onlara sana yada basından aldıysan oraya kım verdı.resmı evrağın ifşa edılmesı suç değilmi

  • özgur11 Şubat 2014 14:44

    chp bölünmeye başladı engellemeye çalışıyor ama nafile.......

  • Yakup 11 Şubat 2014 14:42

    başkası anlatsa inanırdı herkes ama senin gibi yolsuz birisinin iddialarına senin gibi yolsuzlar veya aklı evveller inanır... kardeşim tüm o söyledikleri, kayıtlar tamamen çarpıtma... başbakan eğer kayıtlardan korksaydı, çeker giderdi, binali yıldırım da öyle... çünkü o kayıtların hepsi mühendislik çalışması...

  • tolga yıldız11 Şubat 2014 14:38

    senın o tapelere ulaşman ımkansız nasıl ulastı sana hangı emnıyet görevlısı yada savcı verdı onlara sana yada basından aldıysan oraya kım verdı.resmı evrağın ifşa edılmesı suç değilmi

  • Yorumcu11 Şubat 2014 14:27

    Binali Yıldırım'ın İzmir'i kazanmasından ne kadar korktukları belli oluyor.Sürekli ağzından düşürmüyorlar.

  • cemaat11 Şubat 2014 14:20

    cemaat soru hırsızı seninde kasetlerini birgün dinlettirler

  • GARİP11 Şubat 2014 14:16

    hay cemaat kadar taş düşsün başınıza, daha düne kadar aldığınız her nefeste, verdiğiniz her kararda, pensilvanya yı referans alırdınız, şimdi neden çark ettiniz, bu ikiyüzlülük değil de nedir?

  • sheeps11 Şubat 2014 14:15

    ihaleyi alan adam da komisyonunu düşüp o da başkasına satıyor o alan da başkasına satıyor en son gerçek inşaat şirketi işi yapıyor ama ona da çok az para kaldığı için oldukça kalitesiz iş çıkarıyor bir sürü kalitesiz bina yol bu yüzden, bu işler ankarada böyle yürür 40 yıldır, ankara demek komisyon yazıhaneleri demek komisyon pazarı demek o kadar komisyonu yiyen adamlara ihaleler alın hepsini siz yiyn diye verilmiyor

  • ALİ ACUR11 Şubat 2014 14:12

    SAYIN KILIÇDAROĞLU İFTİRA ATMA,ONLAR RÜŞVET DEĞİL HEDİYE,ONLARIN İMAMI İHALELERDEN AVANTA HELALDİR DİYE FETVA VERDİ,SEN ALIRSAN RÜŞVET VE YOLSUZLUK OLUR,ÇÜNKÜ SEN HELAL FETVASI ALMADIN,ONLAR ALDI HELAL OLDU.

  • VATANDAŞ11 Şubat 2014 14:12

    toplumca arınmamızın zamanı gelmiştir artık, arınalım ki içimizden temiz siyasetçiler çıkabilsin....

  • YORUMCU11 Şubat 2014 14:07

    vah benim güzel ülkem vah! seni kimler yönetiyor böyle....

  • tolga yıldız11 Şubat 2014 14:03

    ses kayıtlarını cemaattenmı aldın .denızbaykalın kasetı gıbı