BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'na seccade tepkisi!----

Kılıçdaroğlu'na seccade tepkisi!

Kılıçdaroğlu'na seccade tepkisi!
02 Nisan 2023 - 17:07 www.finansgundem.com

Bağcılar'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP liderini hedef aldı: Bunlar talimatı Pensilvanya'dan alıyor.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı'nda, Bağcılar Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iftar sonrası seccade üzerinde çekilen fotoğrafı tartışma yaratmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun seccadeye basmasına tepki göstererek seçime az kaldığını hatırlatıp "Birileri seccadelerin üzerine ayakkabılarla basabilir. Çünkü bunlar Pensilvanya'dan alıyorlar talimatı, onlara meşrudur. Bunlara en güzel cevabı benim aziz milletim 14 Mayıs'ta verecektir" ifadelerini kullandı.

"ÖZÜR DİLEYECEK MİSİN?"

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına ateş açılmasına ilişkin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gerçek ortaya çıktı, özür dileyecek misin?" diye sordu.

KENTSEL DÖNÜŞÜM MESAJI

Kentsel dönüşüm projelerine bundan sonra daha fazla ağırlık vereceklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapı stokunun hızla yenilenmesi gerektiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları şöyle:

"Bugün Cumhur İttifakı ile birlikte bir yola çıktık. Bu yolculuğumu 14 Mayıs'ta sizler bir şahlanışa döndüreceksiniz.

Fazla kalmadı 40 gün, birileri seccadelerin üzerine ayakkabılarla basabilir. Çünkü bunlar Pensilvanya'dan alıyorlar talimatı, onlara meşrudur. Bunlara en güzel cevabı benim aziz milletim 14 Mayıs'ta verecektir.

"YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ"

Depremde yitirdiğimiz 50 bini aşkın vatandaşımızın acısı içimizi yakıyor. Aralarında Bağcılar'ın da olduğu 250'den belediyemiz deprem bölgesinde.

Depremin yıktığı şehirleri kısa sürede yeniden ayağa kaldıracağız. Enkaz kaldırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tahrip olan alt ve üst yapıyı tekrar elden geçiriyor onarıyoruz.

Dün itibarıyla 67 bin 50 konut ve köy evinin yapım sürecini başlattık. Milletimizden depremzedelerden bir yıl müsade istedik. Toplamda inşa edeceğimiz konut sayısı 650 bini bulacaktır. Bir yıl içinde 319 konutu depremzedelere teslim edeceğiz.

Kentsel dönüşüm projelerine bundan sonra daha fazla ağırlık vereceğiz. Konut stokunu hızla yenilememiz gerekiyor.

"97 KALEM ESERİ BUGÜN HİZMETE AÇIYORUZ"

Belediye hizmet binamızdan hükümet konağından, kentsel dönüşüm projelerinden, ibadethanelere, park, bahçelerden tam 97 kalem eseri bugün hizmete açıyoruz.

Biri yapım biri proje aşamasında olan iki büyük millet bahçemizi de tamamlayarak ilçemizin yeşil alan kapasitesini artıracağız."

Siyasette ayakkabı ile seccadeye basma tartışması

 

Erdoğan: Benim milletim teröristlerle el ele olanlara yol vermeyecek

 

Oy pusulasında ilk sırada Erdoğan var

 

Erdoğan: Her günümüzü deprem meseleleriyle geçiriyoruz

 

Erdoğan: Koalisyonla ülke bir yere gidemez