BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSiyasette ayakkabı ile seccadeye basma tartışması----

Siyasette ayakkabı ile seccadeye basma tartışması

Siyasette ayakkabı ile seccadeye basma tartışması
01 Nisan 2023 - 14:38 www.finansgundem.com

CHP Lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu'nun iftar davetinde seccadeye ayakkabı ile basarak fotoğraf çektirmesi tartışma yarattı. Kılıçdaroğlu özür diledi, Bozdağ, "Büyük saygısızlık" dedi

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine 43 gün kala siyaset dünyasında tartışmalar art arda geliyor. İYİ Parti İstanbul İl binasının kurşunlanması sonrası başlayan tartışmalar henüz sıcaklığını korurken bu kez de CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı iftar davetinde, seccadeye ayakkabı ile basarak fotoğraf çektirmesi tartışması başladı. Kılıçdaoğlu, seccdenin farkında olmadığını belirterek özür diledi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise "Seccadeye ayakkabı ile basılması saygısızlık" açıklamasında bulundu.

Kılıçdaroğlu: Üzgünüm

Sözcü'de yer alan habere göre Kılıçdaroğlu', bir iftar buluşmasında, ‘Milli Görüş’ün kurucularından eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu’na iftarda, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile CHP İstanbul Milletvekilleri İlhan Kesici ve Akif Hamzaçebi eşlik etti.

İftar sonrası vatandaşlarla çekilen fotoğraflarda Kılıçdaroğlu'nun bir seccade üzerinde çektirdiği fotoğraf sosyal medyada tepki çekti…

Kılıçdaroğlu konuyla ilgili olarak, “Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum” açıklamasında bulundu.

Bozdağ: Büyük saygısızlık

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccade üzerinde verdiği skandal pozuna ilişin, "Seccadeye ayakkabı ile basılması saygısızlık" açıklamasında bulundu.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Diyarbakır Valiliğinde açıklamalarda bulundu.

Akşam'daki habere göre Bakan Bozdağ'ın konuşmalarından öne çıkanlar;

*Seccadeye ayakkabı ile basılması saygısızlık.

*Belli ki bilinçaltı henüz hakimiyetini yitirmemiş durumda. O yüzden Sayın Kılıçdaroğlu'nu kınadığımı buradan ifade etmek isterim. Bazıları "Mücahid Kılıçdaroğlu" diyor. Seccadeye ayakkabıyla basan bir mücahide şahit olduk.

BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ'DEN KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'nun seccadeye ayakkabılarıyla basarak poz vermesine tepki gösterdi.

BBP Genel Başkanı Destici, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Vatan, sadece bir toprak parçası değildir! Başörtüsü de bir bez parçası değildir! Seccade'ye halı-kilim olarak bakmak! öyle görmek! Ve o şekilde kullanmak. Milli ve Manevi değerlerden ne kadar uzak olunduğunun bir göstergesidir..."

Mehmet Şimşek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim paylaşımını beğendi

 

Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Necdet Sezer'i ziyaret etti

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yusuf02 Nisan 2023 16:08

    Tanrum biri bu adamı kollasın devamlı hata yapıyor.

  • Yorum02 Nisan 2023 14:03

    Bu kılıçtaroğlu na yapılmış Bi komplo çok açık ve net seccade nin altındaki halı secadeyle aynı renk ve desen yoğunluğunda yani bunu yapan kişi seccadeyi aynı desende ve renkte bulup getirip sermiş oraya farkedilmiyor bile bu bildiğin komplo biz bu oyunları nereden tanıyoruz fetöcülerde n benzer Bi siyaset komplosu bu başka bişey değil