BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Sandığa gidin ve Türkiye'nin kaderini değiştirin----

Kılıçdaroğlu: Sandığa gidin ve Türkiye'nin kaderini değiştirin

Kılıçdaroğlu: Sandığa gidin ve Türkiye'nin kaderini değiştirin
12 Kasım 2022 - 23:09 www.finansgundem.com

Kılıçdaroğlu "Sandığa gidin, oyunuzu kullanın. Oy kullandığınız zaman Türkiye’de Cumhuriyet tarihine altın harflerle bir sonucu yazdıracaksınız. Sandığa gidin ve Türkiye’nin kaderini değiştirin" açıklamasında bulundu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Adana’da; Çukurova Belediyesi’nin toplu açılış törenine katıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de katıldığı törende konuşan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Kısa bir konuşma yapacağım. Çok değerli sanatçımız var, sizler o sanatçıyı dinlemek istiyorsunuz. Sizden sadece bir şey istiyorum. Sandık gelecek, sandığa gideceksiniz ve oy kullanacaksınız. ‘Bugün gitmesem de olur, oy kullanmasam da olur’ sakın demeyin. Sandığa gidin, oyunuzu kullanın. Her bir oyunuzun demokrasi açısından çok ama çok yararı var. Oy kullandığınız zaman demokrasi gelecek. Oy kullandığımız zaman güzellik gelecek. Oy kullandığınız zaman kadın-erkek eşitliği gelecek. Oy kullandığınız zaman temiz bir çevre gelecek. Oy kullandığınız zaman güçler ayrılığı ilkesi gelecek. Oy kullandığınız zaman özgürce tweet atabileceksiniz. Oy kullandığınız zaman özgürce eleştirebileceksiniz. Ve oy kullandığınız zaman Türkiye’de Cumhuriyet tarihine altın harflerle bir sonucu yazdıracaksınız.

Ve hep beraber Türkiye’ye demokrasiyi getireceksiniz. Sakın ola ki, seçim sırasında, ‘Bu sefer de gitmeyeyim, oy kullanmayayım’ demeyin. Sandığa gidin ve Türkiye’nin kaderini değiştirin.”

Konuşmaların ardından; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin; 14 projenin temelini attı, 23 projenin de toplu açılışını yaptı. Törenin ardından Ferhat Göçer, Çukurovalılara konser verdi.

Kılıçdaroğlu 4 ayaklı stratejiyi açıkladı

 

Kılıçdaroğlu: Bay Kemal temiz parayı buldu

 

Kılıçdaroğlu: Hayattayken kaçın, kafanızı koparacağım