BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Hayattayken kaçın, kafanızı koparacağım----

Kılıçdaroğlu: Hayattayken kaçın, kafanızı koparacağım

Kılıçdaroğlu: Hayattayken kaçın, kafanızı koparacağım
03 Kasım 2022 - 09:16 www.finansgundem.com

Londra'ya giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'uyuşturucu' ve 'kara para' konularına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

İngiltere’nin başkenti Londra’ya giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yatırımlara gerekli parayı bulmak için orada olduğunu ve kasım sonu "çok güzel şeyler" açıklayacağını söyledi. 

KRT televizyonunda konuşan Kılıçdaroğlu "İngiltere’ye Türkiye'yi içinde bulunduğu krizden nasıl çıkarırız, bilgi ekonomisini ülkemizde nasıl egemen hale getiririz, temiz parayı nasıl getiririz, ülkeyi kirli paradan nasıl arındırırız bunları görüşmek için geldim," ifadelerini kullandı

"Erdoğan güya, sigaraya karşı ama ona göre uyuşturucu parasında sorun yok," diyen Kılıçdaroğlu "Ülkeyi gri listeye soktular. Bu ne demek? İş yapmamak demek. Sürekli kontrol altında tutulmamız demek," sözlerini kullandı.
 
"Hala hayattayken kaçın, kafanızı koparacağım"

Kara para ile gelen mafyaların daha büyük bir sorun olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu " Sırpların ne işi var İstanbul’da. Uluslararası uyuşturucu pislikleri İstanbul’u doldurdu. Daha ağır bir şey söyleyeceğim ama dilim varmıyor. O pisliklere sesleniyorum. Hala hayattayken kaçın. Seçimi aldıktan sonra peşinize düşeceğim. Kafalarını koparacağım. Evlatlarımızı zehirleyenlere karşı asla ve asla acımayacağım. Bu işe göz yumanlar hapse girecek," dedi.

Kılıçdaroğlu "Yalandan, ‘bacak kırma’ algısı; yok torbacı operasyonu algısı…Boş şeyler bunlar. Bunlar toplumu kandırmak. Çözüm: Temiz parayı, temiz yatırımcıyı Türkiye’ye getirmek. O yatırımlarla gençleri sokaklardan toplayacağız. Ben bu parayı bulup getireceğim. Bunun için Londra’dayım. Halkımızdan ricam, sabırla Bay Kemal’i beklesinler. Kasım sonunu beklesinler. Çok ama çok güzel şeyler açıklayacağım," sözleriyle devam etti.

"Erdoğan'ın aklı ermez"

Kılıçdaroğlu "Erdoğan’ın aklı ermez. Katma değeri yüksek ürün ne demektir, üstün yetenek inşası ne demektir, bilgi ekonomisi ne demektir bunları bilmez. Erdoğan, benim muhatabım değil aslında. Erdoğan’a çağrı yaptım:  İstiyorsa gelsin, tartışalım. Cesaretli olsun, korkmasın. Öyle uzaktan laf atmanın hiçbir mantığı yok," dedi.

AKP'nin anayasa değişikliği teklifi ile ilgili o konuda grup başkanvekillerinin gerekli açıklamayı yaptığını söyleyen Kılıçdaroğlu bir kanun teklifileri olduğunu belirterek " Sağa sola sapmaya gerek yok. Olayı sulandırmaya gerek yok. Kanun teklifimiz gelir, Meclis Genel Kurulu’na, kabul ederler, mesele de çözülür. Kadının kılık kıyafeti ile siyasetçiler ilgilenmesin, temel hedefimiz de buydu zaten," ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, İngiltere'ye gidiyor

 

Bakan Soylu'dan, Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert yanıt

 

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na uyuşturucu yanıtı