BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringKent Factoring ve Leasing yenilendi----

Kent Factoring ve Leasing yenilendi

Kent Factoring ve Leasing yenilendi
16 Mayıs 2012 - 12:06 www.finansgundem.com

Süzer Grubu’nun bünyesindeki Kent Factoring ve Kent Leasing kurumsal kimlik yenileme çalışmalarını tamamladı

Süzer Grubu şirketleri arasında yer alan Kent Factoring ve Kent Leasing, kurumsal yapılanma süreci, hızla büyüyen müşteri portföyü ve genişleyen hizmet alanı doğrultusunda bir süre önce başlattığı kurumsal kimlik yenileme çalışmalarını tamamladı. Her iki kurum da 14 Mayıs 2012 tarihinden itibaren yeni logolarıyla müşterilerinin karşısına çıktı.
Kent Factoring ve Kent Leasing’in yeni logoları, şirketlerin dinamik, güvenilir ve müşteri odaklı yaklaşımlarını yansıtacak bir anlayışla oluşturuldu. Kırmızı ve mavi renklerin hakim olduğu logolar aynı zamanda şirketlerin geleceği bugünden kavrayan modern hizmet yaklaşımını da içeren bir anlam taşıyor.
Süzer Grubu Finans Grup Başkanı Ali Baran Süzer şunları söyledi: “Süzer Grubu olarak finans sektöründe önemli hedeflerimiz var. Banka dışı finans kuruluşları ve enstrümanlarının kullanımın yaygınlaştırılması için çok geniş çaplı çalışmalar yürütüyoruz. Geçtiğimiz yıl iki factoring şirketimizi Kent Factoring çatısı altında birleştirmiş ve daha odaklı hizmet vermek hedefiyle yepyeni bir yapılanma sürecine girmiştik. Kent Leasing de sunduğu hizmetlerin çerçevesini sektörde ender görülen bir boyutta genişletmiş bulunuyor. Bu yenilikçi sürecin bir parçası olarak gördüğümüz kurumsal kimlik yenileme çalışmalarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Finans sektöründe hizmet veren şirketlerimiz olan Kent Factoring ve Kent Leasing artık hizmetlerine yeni kurumsal kimlikleri ve yeni logolarıyla devam ediyorlar.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)