BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKebapçı rövanşını o kazandı!----

Kebapçı rövanşını o kazandı!

Kebapçı rövanşını o kazandı!
29 Aralık 2013 - 18:23 www.finansgundem.com

Derya Tuna, Ayşegül Yıldız'dan Tatlıses Kebap'ın rövanşı aldı

Ün­lü sa­nat­çı İb­ra­him Tat­lı­ses, Ay­şe­gül Yıl­dı­z’­dan bo­şan­dıktan son­ra Eti­le­r’­de­ki Tat­lı­ses Ke­ba­p’­ın ba­şı­na es­ki eşi Der­ya Tu­na ile oğ­lu İdo­’yu ge­çir­di.
Bugün'ün haberine göre, İbrahim Tat­lı­ses, Yıl­dız ile ev­len­di­ğin­de şir­ket­le­ri­nin ba­şı­na ge­tir­miş­ti. Bu yüz­den Ay­şe­gül Yıl­dız ile Der­ya Tu­na ara­sın­da esas­lı bir kav­ga çık­mış an­cak o dö­nem ün­lü şar­kı­cı es­ki eşin­den tüm des­te­ği­ni çek­miş­ti. Tu­na da 2012 yı­lın­da Ze­ke­ri­ya­kö­y’­de iş­let­ti­ği Tat­lı­ses Ke­ba­p’­ı ka­pat­mak zo­run­da kal­mış­tı.
ANA KRA­Lİ­ÇE BE­NİM
Rö­van­şı ka­za­nan Der­ya Tu­na, pat­ro­ni­çe kol­tu­ğu­na yi­ne otur­du.Bu kez Eti­le­r’­de­ki res­to­ra­nın ba­şı­na ge­çen Tu­na, ilk iş ola­rak da me­ka­nın de­ko­ras­yo­nu­na el at­tı. Der­ya Tu­na, Tat­lı­se­s’­in ha­ya­tı­na gi­ren di­ğer ka­dın­la­ra nis­pet ya­par­ca­sı­na “A­na kra­li­çe be­nim. Hep de öy­le ka­la­ca­ğı­m” di­ye­rek mey­dan oku­du.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)