BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKayseri'de 'korona mahallesi': 50 kişi hayatnı kaybetti----

Kayseri'de 'korona mahallesi': 50 kişi hayatnı kaybetti

Kayseri'de 'korona mahallesi': 50 kişi hayatnı kaybetti
23 Aralık 2020 - 13:56 www.finansgundem.com

Kayseri'de 30 bin nüfuslu Sahabiye Mahallesi'nde korona virüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 50'ye yükseldi.

Kayseri'de korona virüs vakalarının en çok görüldüğü mahalleler arasında 30 bin nüfuslu Sahabiye Mahallesi de yer alıyor. Mahallede mart ayından 1 Ekim'e kadar can kaybı 12 olurken, oğul 2,5 ay içinde bu sayı 50'ye yükseldi. Mahallede mart ayından bu yana da 951 daire karantinaya alındı.

KURALLAR İHLAL EDİLİYOR

Muhtar Alim Gerçekte olduğu açıklamada mahallelinin duyarsızlığından yakındı. "Sahabiye Mahallesi geçiş mahallesi olduğu için gündüz nüfusu 70 bini buluyor" diyen Gerçel, "Nüfusun çoğalması ile birlikte kuralların ihlal edildiğini görüyoruz" ifadelerini kullandı.

VATANDAŞ DUYARSIZ DAVRANIYOR

Vatandasların duyarsızlığını dile getiren Gercel, "Kahvelerde gizli gizli çay içilmekte ve sigara yasağı devralma kurallara uyan vatandaş sayısı çok nadir Alınan tedbirler caydırıcı, uyulması için yazılan 900 TL'lik cezaya hala duyarsız davranıyor. Ben 3,5 aydan yakın çocuklarımın, torunlarımın evine gitmiyorum Telefondan konuşuyoruz, görüntülü olarak görüyorum Bu salgın evlerine gitmiyorum Kendilerini ziyaret ediyoruz, birlikte yemek yemiyoruz ve oturup kalkmıyoruz "diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)