BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKaty Perry'den 225 milyon dolarlık anlaşma----

Katy Perry'den 225 milyon dolarlık anlaşma

Katy Perry'den 225 milyon dolarlık anlaşma
19 Eylül 2023 - 12:15 www.finansgundem.com

Katy Perry'nin beş stüdyo albümünün katalog hakları 225 milyon dolara satın alındı.

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Katy Perry, müzik kariyerinde büyük bir dönüm noktasına imza attı. Telif hakları şirketi Litmus Music, Perry'nin 2008 ile 2020 arasında yayınlanan "One of the Boys", "Teenage Dream", "PRISM", "Witness" ve "Smile" albümlerindeki şarkıların kayıt ve yayın hakları için 225 milyon dolar ödediklerini açıkladı.

Perry, aynı albümden beş şarkısı Hot 100 listesinde zirveye çıkan ilk kadın ve Michael Jackson'dan sonra ikinci şarkıcı oldu. Zirvedeki şarkıları “California Gurls,” “Firework,” “E.T.,” “Last Friday Night (T.G.I.F.)” ve “Teenage Dream” idi.

Litmus'un kurucu ortağı Dan McCarroll, "Katy Perry müzik, televizyon, film ve hayırseverlik alanlarında büyük etki yaratan yaratıcı bir vizyoner. Onunla tekrar ortak olmaktan ve Litmus'un inanılmaz repertuarını yönetmesine yardımcı olmaktan büyük onur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Katy Perry ve Orlando Bloom

Öte yandan Katy Perry, özel hayatında da dikkat çeken bir figürdür. 2010 yılında komedyen Russell Brand ile evlendi, ancak 2012 yılında boşandılar. Daha sonra aktör Orlando Bloom ile ilişki yaşamaya başladı ve 2020 yılında nişanlandılar. Katy Perry ve Orlando Bloom evlenmedi ancak birlikte yaşıyor. Çiftin Daisy Dove Bloom adında bir çocuğu bulunuyor.

Katy Perry ve Orlando Bloom'un düğününe koronavirüs engeli

 

Katy Perry'nin noel topuzu

 

Kanye West'in Adidas'a zararı 1,3 milyar dolar olabilir

 

Madonna'nın yoğun bakıma yatmadan önceki gizli projesi ortaya çıktı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)