BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKatar BAE'yi yenip finale çıktı sosyal medya yıkıldı----

Katar BAE'yi yenip finale çıktı sosyal medya yıkıldı

Katar BAE'yi yenip finale çıktı sosyal medya yıkıldı
30 Ocak 2019 - 04:45 www.finansgundem.com

Katar Milli Takımı'nın Asya Kupası'nda BAE'yi 4-0 mağlup ederek finale kalması Arap dünyasında sosyal medyada günün konusu oldu. Sosyal medya esprilerinde 'Abluka' öne çıktı

Katar Milli Futbol Takımı Birleşik Arap Emirlikleri'ni 4-0 yenerek Asya Kupası'nda finale kaldı. Karşılaşmanın sonucu Arap dünyasında sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Başkent Abu Dabi'de dün akşam ev sahibi BAE'yi yenerek finali garantileyen Katar'ın zaferi, Arap dünyasında sosyal medyada çeşitli şekillerde yorumlandı.

Twitter'da "Katar'a abluka uygulayan ülkeler sayısınca gol", "Sportmenliğe yakışmayan taraftarı nedeniyle BAE'ye bir daha şampiyona düzenleme hakkı verilmemeli", "Futbol milli takımınız bugün başarılı olamadı, niye terlik atıyorsunuz? Sizle anlaşamayanlarla dahi olsa bu, emirlikler halkının ahlakı olamaz", "BAE'nin yenilgisi üzerine Katar'a abluka 4 yıl daha uzatılacak demektir", "Körfez'den bir ülkenin final maçına çıkıyor olması en önemli nokta ve kupanın Körfez'e getirilmesini temenni ediyorum" ve "Katar halkına tebrikler. Allah'ın izniyle kupa sizin olur." şeklindeki yorumlar dikkati çekti.

Katar ile Japonya arasındaki final maçı 1 Şubat Cuma günü Abu Dabi'de oynanacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)