BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKartal yara aldı----

Kartal yara aldı

Kartal yara aldı
08 Nisan 2013 - 21:22 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig'de 28. haftanın kapanış maçında Bursaspor kendi sahasında ağırladığı Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etti

Bursa Atatürk Stadı'ndaki Halis Özkahya'nın yönettiği mücadeler Bursaspor'un golleri 15.dakikada Pinto, 36. dakikada Batalla ve 65. dakikada Ferhat Kiraz kaydetti.
Beşiktaş aldığı bu mağlubiyet ile şampiyonluk şansını iyice zor soktu.
KADROLAR
BURSASPOR: Carson - Vederson - Şener - Ferdinand - İbrahim - Tuncay - Belluschi - Edu - Ferhat - Batalla - Pinto
BEŞİKTAŞ: McGregor - Hilbert - Gökhan - İbrahim Toraman - Escude - Veli - Fernandes - Mehmet Akgün(Dk. 46 Necip Uysal) - Oğuzhan - Olcay - Mustafa Pektemek(Dk 53. Holosko)
İLK MAÇ 3-3 BİTMİŞTİ
Ligde 27. hafta sonunda Beşiktaş 46 puanla üçüncü sırada yer alırken, Bursaspor ise 40 puanla beşinci durumda bulunuyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında BJK İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşma 3-3 sonuçlandı.
Bursaspor tribünlerinden maça yoğun ilgi
Spor Toto Süper Lig'de, sahasında Beşiktaş'ı ağırlayan Bursaspor'un taraftarları, maça yoğun ilgi göstererek tribünleri doldurdu. Yeşil-beyazlı takımın taraftarları, İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereğince Beşiktaş taraftarlarının alınmadığı maç öncesi erken saatlerden itibaren stat çevresinde toplanmaya başladı. Bursasporlu futbolcuları, otobüsle stada girerken alkışlayan taraftarlar, daha sonra tribünlerdeki yerlerini aldı. Tribünlerde çeşitli gösterilerle takımlarına destek veren taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan oyunculara, "Alemin kralı geliyor" diye tempo tutarak moral verdi.
Taraftarlar, önce takımı toplu olarak tribünlerin önüne çağırıp alkışladı, ardından da tüm futbolcuları tek tek davet edip "yumruk şov" yaptırdı. Beşiktaşlı futbolcuların sahaya çıkmasıyla ise tribünlerde büyük bir uğultu koptu. Rakip takım oyuncularını önce ıslıkla protesto eden tribünler, daha sonra aleyhte tezahürat yaptı. Taraftarlar, maçın başlama düdüğünden hemen önce tüm futbolcuları el ele tribünlere çağırarak alkışladı ve bunun ardından "tekbir" getirdi.
Bursaspor'da Serdar Aziz yedek
Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, son haftalarda formsuzluğuyla dikkati çeken Serdar Aziz'i ilk 11'e almadı ve onun yerine Ferdinand'ı tercih etti. Karaman, Sestak ve Basser'i de yedek soyundurdu.
Beşiktaş'ta 5 eksik
Beşiktaş'ın genç golcüsü Mustafa Pektemek, 8 ay aranın ardından ilk kez forma şansı buldu. Sezonun ilk yarısındaki Galatasaray maçında sakatlanan Pektemek, teknik direktör Samet Aybaba tarafından Almeida'nın yokluğunda forvet hattında görevlendirildi. Filip Holosko ise Aybaba tarafından ilk 11'e alınmadı. Beşiktaş, maça, sakatlıkları devam eden İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Almeida, Niang ve Sivok'tan yoksun çıktı.
"Süse Değil Armaya Düşkünüz"
Maraton Tribünündeki taraftarlar, yedek bekleyen Murat Yıldırım için "Kara Murat Bizans'a karşı" yazılı pankartla yer aldı. Avrupa'dan gelen bir grup yeşil-beyazlı taraftarın, tribünlere astığı "Bursaspor Aşkı Sınır Tanımaz Teksas Avrupa" yazılı pankart da dikkati çekti. Kadın taraftarların ağırlıklı olduğu bölümde ise "Bu Alemde Kral da Biziz Kraliçe de", "Süse Değil Armaya Düşkünüz" yazan pankartlar görüldü. Bu arada, Bursaspor Kulübü, yağmurlu havada, maçı Açık Kale Arkası Tribününde izleyen taraftarları unutmadı ve onlara yeşil renkte yağmurluklar dağıttı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)