BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKanlı bilanço: 56 ölü----

Kanlı bilanço: 56 ölü

Kanlı bilanço: 56 ölü
07 Eylül 2013 - 07:24 www.finansgundem.com

Ağır silahlarla yapılan saldırılarda 8 ilde toplam 9'u çocuk, 4'ü kadın olmak üzere 56 kişi öldürüldü...

Suriye'de, Esad rejimine bağlı ordu birliklerinin ülke genelinde yönetim karşıtlarına yönelik ağır silahlarla düzenlediği operasyonlarda 56 kişinin öldüğü bildirildi.
Suriye İnsan Hakları Örgütü'nden (SNHR) yapılan açıklamada, rejim güçlerinin muhaliflere yönelik hava ve karadan gerçekleştirdiği operasyonlarda, Dera kentinde 12, İdlib'de 11, Şam'ın banliyölerinde 8, Halep'te 7, Humus ve Deyru'z Zor'da 5'er, Hama ve Rakka'da da 4'er olmak üzere 56 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi.
Ölenler arasında 9 çocuk ile 4 kadının bulunduğu ifade edilen açıklamada, Esad güçlerinin saldırıları esnasında çok sayıda kişinin yaralandığı ve onlarca evin hasar gördüğü kaydedildi.
Suriye Yerel Koordinasyon Komitesi'nden (LCC) yapılan açıklamada da rejime bağlı güçlerin Şam'ın kırsalında yer alan ve Hıristiyanların yoğun olarak yaşadığı Malule beldesini top ateşine tutuğu ifade edildi.
Şam'ın Muaddamiye, Duma, Haresta, Berze, Yermuk, Dareya ve Cobar bölgelerinin havan topu ile roket saldırılarına maruz kaldığı belirtilen açıklamada, kentin Kabun bölgesinde rejim güçlerinin kullandığı zehirli gazdan bazı sivil vatandaşların  etkilendiğini ileri sürüldü.
Öte yandan Suriye resmi haber ajansı SANA, güvenlik güçlerinin çeşitli kentlerde düzenlediği operasyonlarda çok sayıda silahlı grubu etkisiz hale getirdiğini ve araçlarını imha etiğini duyurdu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tunç07 Eylül 2013 11:52

    cahil araplardan başka birbirini öldüren bir millet varmı yok hepsi yok olsun bunlar müslümanda olamaz caniliklerini görüyoruz hepsi şeytan.