BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKalın: İki ayrı referandum olabilir----

Kalın: İki ayrı referandum olabilir

Kalın: İki ayrı referandum olabilir
26 Şubat 2016 - 18:26 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, anayasa ve başkanlık için referanduma gidilebileceğini söyledi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, bir erken seçim olmayacağını "kesin bir dille" ifade edebileceğini belirtirken, yeni anayasa ve başkanlık sistemi konusunda iki ayrı referandum yapılabileceğini söyledi.

Yabancı basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen Kalın, "Kesin bir dille ifade edebilirim ki yeni bir anayasa için erken seçim yapılmayacak" dedi.

Cumhurbaşkanlığının mevcut parlamento tarafından bir yeni anayasa yazılmasını arzu ettiğini belirten Kalın, ancak böyle bir anayasanın referanduma sunulmasının gerekeceğini söyledi.

"Sayın Cumhurbaşkanı'nın teklif ettiği gibi iki ayrı yol izlenebilir; başkanlık sistemini de içeren yeni anayasa konusunda bir referandum yapılabilir, ya da başkanlık sistemi ayrı olarak millete referandumla taşınabilir" dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hasbillah kurtul26 Şubat 2016 19:00

    erdoğan istesin hergün oy kullanırım.erdoğan ekmek verdi su verdi.halife ilan edildi.yakında peygamber olacak.suriyeyi türk toprağı yaptı.tüm teröristleri öldürdü.islamı yayan kişi oldu.iyiki varsın erdoğan.allah benim ömrümden alaın erdoğan ve bilal kardeşime versin.