BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKahve Dünyası Suudi Arabistan yolcusu----

Kahve Dünyası Suudi Arabistan yolcusu

Kahve Dünyası Suudi Arabistan yolcusu
28 Aralık 2015 - 12:06 www.finansgundem.com

Yurtdışındaki şubelerinden oldukça memnun olan Kahve Dünyası şimdi de Suudi Arabistan yolcusu olduğu duyurdu

Türkiye'de kahve pazarını domino edenlerden biri Birol Altınkılıç'tır. Yıllardır kahve çekirdeği ithalatı yapan ve bu alanda tartışmasız lider olan Altınkılıç, Kahve Dünyası'nı 2004 yılında açtı.

Türk kahvesini tanıtmak amacıyla açılan ilk şube çok talep görünce peş peşe yeni şubeler açıldı. 2015 yılında marka 140 şubeli bir zincire dönüştü. İş Türkiye sınırlarını aşarak Londra ve New York'a uzandı. Kahve Dünyası'nın sahibi Birol Altınkılıç, kahve işinden perakende noktalarındaki sattıklarıyla beraber 260 milyon TL ciro yapıyor. Kahve Dünyası'nda 1550 kişinin istihdam ediyor.

Kulislerde konuşulanlara göre, Kahve Dünyası yurtdışındaki şubelerinden çok memnunmuş. Avrupa şehirlerinde yeni şubeler açılması gündemdeymiş. Ama öncelikli olarak 2016 yılında rota Suudi Arabistan'a çevrilmiş. Bu ülkeden bir yatırımcı ile ön anlaşmalar sağlanmış. Bu yıl 15 şube açılacakmış. Bölgedeki yatırım sadece Suudi Arabistan ile sınırlı kalmayacakmış. Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Dubai gibi bölgenin zengin ülkelerine dönük planlar yapılıyormuş. (PARA DERGİSİ)
 
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)