BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Kafası kıyak nesil istemiyoruz'----

'Kafası kıyak nesil istemiyoruz'

'Kafası kıyak nesil istemiyoruz'
24 Mayıs 2013 - 12:56 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan alkol yasaklarıyla ilgili ilk kez konuştu

Başbakan Erdoğan, eleştirilere "Çocukların gece gündüz içip kafa kıyak dolaşmalarını istemiyoruz" diye cevap verdi uygulamaların gelişmiş ülkelerde olduğunu açıkladı.
Tekirdağ rakısına gönderme yaparak "Bunlar Tekirdağ’ın ismini de unutturmak istiyor" diyen CHP'li vekil için Erdoğan, "Nerden bulmuşlar bunları böyle. Özel sipariş versen bulamazsın" ifadelerini kullandı.
Erdoğan, parti genel merkezinde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Dün gece Meclis'ten geçen alkol düzenlemesi Başbakan Erdoğan'ın gündemindeydi:
BATIDA DA BÜTÜN BU UYGULAMALAR VAR
Alkolle ilgili yasal düzenleme yaptık. MHP'nin desteği CHP'nin kösteği vardı. Ama yarabbi neler söylüyorlar neler. Siz alkolü yasaklıyorsunuz. Biz Türkiye'de alkolü yasaklamıyoruz. Anayasa'nın 58'inci maddesinin gereğini yapıyoruz. Bunu yaparken de diyoruz ki camilere, eğitim-öğretim kurumlarına 100 metre mesafede olması gerekir. Bunun reklamını, tanıtımını, yazılı, görsel, sosyal her türlü medyada reklamını yasaklıyoruz. Yapılan iş bu. Bir devlet gençliğini, insanını, tabii ki kötü alışkanlıklardan koruyacak. Yani biz bunu teşvik mi edelim. Bu yapılan iş, ilk defa Türkiye'de yapılmıyor. Bu dünyanın neresine giderseniz Amerikası'nda da Batısı'nda da bütün bu uygulamalar var.
SİPARİŞ VERSEN BULAMAZSIN
İçebileceğiniz yerler belli. Bir tanesi "Bunlar Tekirdağ'ın ismini de unutturmak istiyor" diyor. Böyle yaklaşım olur mu? CHP'yi Allah korusun. Nereden bulmuşlar? Bunları sipariş versen bulamazsın. Kimlerle uğraşıyoruz Demokrasi bu değil.
KAFA KIYAK NESİL İSTEMİYORUZ
Çoğunluğun azınılığa zülmetmesine izin vermeyiz ama azınlığın çoğunluğuna zulmetmesine asla tahamül edemeyiz. Milletim 326 vekilime ufak bir gruba ezil diye yetki vermedi. Bunun gereği neyse yapılır. Biz afedersin ufacık çocukların Şarib-ül Leyli Ve-n Nehar olmasını istemiyoruz. Gece gündüz içen kafa kıyak dolaşan nesil istemiyoruz. Uyanık olacak bilgiyle mücehhez bir nesil olacak. Bunun adımlarını atıyoruz. Malatya vekillerinden birisi ayran getirin diyor. Ayrana hasretsen bana misafir ol sana ikram ederim. Unutma anan da deden de ayranla büyüdü.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakan24 Mayıs 2013 22:38

    başbakan önce ölen o masum 51 insanın hesabını versin içişleri bakanı hala görevde işini yapamayan gider muhalefetede bu kadar çatma önce sen o küfurbaz milletvekilini at o partiden.