BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKafa koparmak tamam, sevişmek olmaz----

Kafa koparmak tamam, sevişmek olmaz

Kafa koparmak tamam, sevişmek olmaz
29 Kasım 2013 - 00:52 www.finansgundem.com

Güzel oyuncu Evan Rachel Wood, başrolünü Shia LaBeouf ile paylaştığı Charlie Countryman adlı filmin sansürlenmesine sert tepki gösterdi

Güzel oyuncu Evan Rachel Wood, başrolünü Shia LaBeouf ile paylaştığı Charlie Countryman adlı filmin sansürlenmesine sert tepki gösterdi.
26 yaşındaki oyuncu Motion Picture Association of America'nın (MPAA- Amerikan Sinema Filmleri Derneği) filme R reyting vermesini ve "kilit" sayılabilecek seks sahnesini kesmesi için yönetmeni zorlamasını "hayal kırıklığı ve çifte standart" olarak nitelendirdi.
Güzel oyuncu, Twitter sayfasında konuyla ilgili düşüncelerini paylaştı.
Evan Rachel Wood "Charlie Countryman'in yeni kurgusunu izledikten sonra Amerikan Sinema Filmleri Derneği'nin kadın cinselliğine bakışıyla ilgili hayal kırıklığımı paylaşmak istiyorum" notunu yazdı.
Kesilen sahnede, LaBeouf'un oynadığı karakterin kendisinin canlandırdığı kadın karaktere oral seks yaptığını hatırlatan Evan Rachel Wood "Bazı MPAA üyeleri bir adamın bir kadına böyle davrandığını görmekten rahatsız oldular. Ama filmde insanların kafaları koparak öldüğü sahneler belli ki onları bu kadar etkilemiedi."
Söz konusu sahnenin kesilmesinde kurum üyelerinin cinselliğe bakışındaki çifte standardın etkisi olduğunu da belirten Evan Rachel Wood "hala kadınların cinsellikten zevk almasının yadırgandığını da" belirtti.
Evan Rachel Wood eleştirilerini "Artık herkes için büyüyüp yetişkin olma zamanı. Dinlediğiniz için teşekkür ederim" diyerek bitirdi.
Fredrik Bond'un yönettiği Charlie Countryman, MPAA'dan 'R' reyting aldı.
Bu, filmi 17 yaşındaki küçüklerin ane- baba ya da bir yetişkinin gözetimi olmadan izleyemeyeceği anlamına geliyor.
MPAA, filmi 'R' reytingi içerdiği yoğun şiddet, çıplaklık ve cinsellik içeren sahnelerini göz önüne alarak verdi.
Film, Charlie Countryman'in uçakta yanında oturan adamın ölmesiyle değişen hayatını anlatıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)