BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKadir Topbaş'ın damadı için flaş karar----

Kadir Topbaş'ın damadı için flaş karar

Kadir Topbaş'ın damadı için flaş karar
04 Mayıs 2017 - 12:04 www.finansgundem.com

FETÖ soruşturmasında tutuklanan Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı tahliye edildi.

İş adamlarına yönelik FETÖ soruşturmasında  tutuklanan Ömer Faruk Kavurmacı, sağlık sorunları gerekçe gösterilerek tahliye edildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı olan Kavurmacı'nın avukatlarının sağlık sorunlarını gerekçe göstererek tahliye talebinde bulunduğu, talebi değerlendiren nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nin de tahliye kararı verdiği belirtildi. Savcılığın tahliyeye itiraz ettiği ancak üst hakimliğin savcılığın itirazını reddettiği belirlendi.

TUSKON'a üye iş adamlarına yönelik aralarında Ömer Faruk Kavurmacı'nın da bulunduğu 86 kişi hakkında hazırlanan iddianame dün Başsavcılık tarafından onaylanmıştı. 

İddianamede, firari şüpheliler Fetullah Gülen, Rıza Nur Meral ve Mustafa Muhammet Günay hakkında "Anayasal düzeni değiştirmeye teşebbüs ve TBMM'yi ve Hükümeti yıkmaya teşebbüs" suçlarından 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenirken, aralarında Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de bulunduğu 86 iş adamının da "Silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 7,5 yıldan 15'er yıla kadar hapis cezası talep edildi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baturayersin04 Mayıs 2017 17:26

    kimin damadı kimin oğlu ye kürküm ye nerden nereye geldiler

  • Umutsuz TÜRK genci04 Mayıs 2017 15:29

    Ergenekon, Balyoz, Oda Tv davaların da onca masum insanları,askerleri,gazetecileri mağdur edin. Çoğunu hapishanede hasta edin ve hapisten sağlık gerekçesiyle çıkmak isteyenleri engelleyip kanserden ölmelerine izin verin ama Kadir Topbaşın damadını hapisten çıkarın. Son söz Adalet bitmiştir. Acaba KİMLER İFLAH oldu bu sürede...